20 de setembre 2017

Una experiència sensorial pels més petits de casa

Per la Mercè, un espectacle multipremiat per gaudir amb els més petits de casa
Hola família!
Ara que ja hem arrencat el curs escolar, arriba la Mercè! Us esperem els dies 23, 24 i 25 de setembre al primer espectacle d'aquesta temporada dins del Cicle RemenutsLoo de Sergi Ots i la companyia Ponten PieUna experiència sensorial única per a nens i nenes de 2 a 5 anys, que ha rebut el PREMI FETEN 2017 al millor espectacle per a la primera infància i el Premi Fira de Titelles de Lleida al millor espectacle infantil. 
LOO
Cia. Ponten Pie
23, 24, 25 setembre
Ds. 17h i 18h / Dg. i dll. 10.30h i 11.30h
De 2 a 5 anys

Arriba un espectacle multipremiat que ha estat tot un èxit als festivals d'arts escèniques més importants del país. Un proposta poètica i visual sobre la desertització que enceta el Cicle Remenuts. No deixeu escapar aquesta experiència sensorial que els petits viuen en la pròpia pell damunt de l’escenari.

+ info | vídeo}
ENTRADES
Bescanvi abonament
PER UN INSTANT
Xirriquiteula i La Tresca
30 setembre
1, 7, 8, 12 i 14 octubre

Ds.17.30h
Dg. i festius 12h i 17.30h

A partir de 3 anys

Concert teatralitzat ple de tendresa i humor, amb un dels millors grups de música per a tots els públics de Catalunya, La Tresca i la Verdesca, i la complicitat i el toc artístic de la reconeguda companyia Xirriquiteula Teatre. Per descomptat, música en directe!

+ info | vídeo}
ENTRADES
Bescanvi abonament
ABONAMENTS FAMILIARS
Vine al teatre al millor preu!
SAT3! i SAT5!
A la venda online i a taquilla.

Ja a la venda els abonaments familiars del SAT! per a gaudir dels millors preus en la programació de la temporada 2017-2018. Escull la modalitat que millor s'adapta a tu i a la teva família: SAT3! - 3 espectacles - o SAT5! - 5 espectacles-. En packs per a 1, 2, 3 o 4 persones. Vine al teatre des de 7€/entrada.

+ info }
COMPRAR L'ABONAMENT
Facebook
Facebook
Twitter
Twitter
Pàgina web
Pàgina web
Instagram
Instagram

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...