El Platges de Mataró debuta amb derrota a casa

24 de setembre del 2007

PLATGES DE MATARÓ – MONTCADA 70-75
redacció Esports - Bàsquet

El Platges va perdre el primer partit de lliga a casa en un partit que no es va decidir fins als últims segons de joc. Els homes d’Albert Illa tot i fer un bon partit van veure com en els moments claus del partit el Montcada s'enduia el gat a l’aigua.
El primer quart va començar força igualat amb tots dos equips ensenyant les seves armes, els mataronins dominant el rebot i sortint ràpid al contraatac, i el Montcada amb els seus pivots buscant llançaments de tres o quatre metres i fins i tot algun triple. Al final del quart es va arribar amb un ajustat 22-25.
Al segon quart les defenses van millorar força i no van deixar anotar amb facilitat a l’atac rival, fruit d’això el marcador d’aquest parcial va ser de 14 a 16. La baixada anotadora de l’equip groc va ser fruit dels pocs punts que van aportar els jugadors de banqueta, Sergi Homs amb set punts va ser el màxim anotador dels jugadors reserves.

El percentatge de tirs de tres va desequilibrar el matx a favor del MontcadaA la represa la cosa va seguir igual amb les dues defenses molt fortes que no deixaven anotar, però el Mataró gràcies al seu trident anotador format per Iki, Roger Joan i Ventura va aconseguir adjudicar-se aquest quart, però ho va fer per un curt 15-14 que deixava els grocs quatre punts per sota.
En l’últim quart les diferències sempre van anar rondant els cinc, tres o dos punts a favor dels visitants. A més els jugadors grocs no van estar encertats en els atacs decisius per poder capgirar el marcador, davant un Montcada que gràcies als seus triples i a la seva major experiència va aguantar fins al final i es va endur la victòria. Un dels altres factors que van influir en el resultat final va ser que l’equip de fora va disposar de més llançaments de tir lliure que els locals, fruit del major nombre de faltes que van fer els homes d’Albert Illa, moltes d’elles més que rigoroses.