30 de setembre 2007

El Poliorama programa cinc estrenes infantils aquest any



29 de setembre del 2007


• 'Pirats' obre demà (avui) la temporada, que tancarà al maig 'El zoo d'en Pitus'

Keko Pujol (esquerra) i els personatges de Pirats, al Poliorama.


Foto: PERE BATLLE
MARTA CERVERA


BARCELONA
La programació infantil torna a partir de demà (12.30 hores) al teatre Poliorama amb una de pirates, Pirats: els joglars flotants. Coloraines, l'entranyable personatge que presenta tots els espectacles, no faltarà a la cita. Tots els espectacles són estrena a Barcelona. Recomanat per a nens a partir de 7 anys, Pirats narra les aventures d'una curiosa tripulació de joglars que recorre el mar Carib. Keco Pujol (guió i música) i Lluís Juanet (direcció) són els responsable d'aquest simpàtic muntatge que s'estrena a Barcelona després del seu èxit a Peralada.


CLÀSSICS JUVENILS


La versió teatral d'El zoo d'en Pitus, adaptació d'aquest clàssic de la literatura juvenil catalana, arribarà a final de temporada. La creació de la productora Tutatis pujarà a escena a partir del 4 de maig, després de foguejar-se al circuit escolar. "És fidel al llibre, té el vistiplau de l'autor, Sebastià Sorribas", van explicar.El Centre de Titelles de Lleida, responsable de muntatges com Els músics de Bremen i Hansel i Gretel, estrenarà Vola, vola, Peter Pan, adaptació de la famosa novel.la de J. M. Barrie del nen que no volia créixer. El muntatge, apte per a canalla a partir de 3 anys, està interpretat per marionetes de taula i ombres.El Magic Andreu, que va triomfar la temporada anterior, torna del 16 de desembre al 2 de gener amb una nova proposta de títol indesxifrable: Chuspitruskiguaychikey.La música serà la protagonista de Papanotes, d'Únics Produccions, responsables també de Pirats. L'obra, per a públic de 3 anys i més, utilitza el gospel per demostrar com interactuen les notes musicals.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...