dijous, 3 de desembre de 2015

Aquesta setmana a la Vilella.publicat per

Aquesta setmana a la Vilella seguim amb "Medea a la Carta" i diumenge tenim el plaer de presentar-vos, després del seu recorregut pels escenaris més importants de Barcelona i en la seva versió més essencial, "El bon lladre", dirigit per Xicu Masó amb Josep Julien. 

En el transcórrer de l’hora i deu minuts que dura el muntatge, Mcpherson ens posa en clau de road movie, monòleg interior o bé thriller per a teixir un relat sobre els tot sovint ambigus conceptes del bé i el mal. El protagonista del Bon lladre cerca la redempció en una, a moments tràgica i a moments còmica, però sempre entendridora fugida cap endavant. A través d’una història aparentment senzilla el veiem provant d’escapar del seu destí i fracassant una i altra vegada enredat en la teranyina en què s’ha convertir la seva existència.
Amb gran audàcia l’autor converteix un pinxo de baixa estofa, que acaba de sortir viu de miracle d’un tiroteig, en un cavaller medieval a la recerca d’un greal impossible i enamorat d’una damisel·la que, evidentment, acabarà significant la seva perdició.
podeu reservar les vostres entrades aquí

Aquesta setmana es presentaran el dijous 3 de desembre les peces 1 i 2; el divendres 4, la 3 i la 1; i el dissabte 5, la 3 i la 2.
podeu reservar les vostres entrades aquí

Del 17 al 20 de desembre torna "una mica de llibertat (si us plau)"
Un bon dia et despertes i has perdut la identitat, la teva mascota és un tigre i et creix un arbre al mig del menjador. Em dic Jacques i no demano grans proeses, simplement la llibertat justa per decidir com viure.

Una obra de teatre basada en textos de Pere Calders.

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: