01 de desembre 2015

Els Pastorets tornen a la Sala Cabanyes immersos en el procés de renovació



publicat per
25 de novembre de 2015
Guillem Roset

Els Pastorets de Mataró tornen per Nadal. Sala Cabanyes manté la voluntat de renovar la funció i enguany s'introdueixen canvis que es podran veure a partir del 20 de desembre, dia en el que l’espectacle del Nadal a la ciutat apujarà el teló per primera vegada aquesta temporada. En aquest sentit, els Pastorets segueixen amb el procés de renovació en l’any que escalfen motors pel centenari de la funció. Diverses escenes comptaran amb més profunditat i l’espectador hi veurà una imatge més completa perquè s’han instal•lat unes noves estructures als proscenis laterals de l’escenari. Canviaran substancialment les escenes de Cercant Posada, l’Anunciació als Pastors i el Naixement. Sala Cabanyes manté la restauració iniciada de decorats i enguany s’estrena el decorat del Bosc que apareix al quadre dels follets.

Els assistents al teatre podran fotografiar-se amb els personatges durant els entreactes de l’espectacle en un photocall que es muntarà. La direcció de l’espectacle torna a recaure amb el mataroní Marc Abril, a qui acabem d’escoltar. Genís Mayola portarà l’apartat musical i Heidi Consegal és de nou la directora coreogràfica. L’entitat manté la voluntat d’adaptar l’històric espectacle als nous temps.

L’any vinent els Pastorets de Mataró celebraran el seu centenari. En les properes setmanes es donaran a conèixer les activitats. Aquesta temporada les funcions començaran el 20 de desembre i s’acabaran el 24 de gener.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...