20 d’octubre 2016

El Clownic de Torrelles de Foix marida espectacles amb una fira artesana


18 / 10 / 16

El Clownic de Torrelles de Foix marida espectacles amb una fira artesana

Aquest cap de setmana, coincidint amb una Fira Artesana amb tot tipus de productes alimentaris (embotits, formatges, iogurts, mel, coques) i d’artesania (des de bijuteria fins a titelles), Torrelles de Foix celebrarà la 3a edició del Festival Clownic. Una tardor més, el carrer s’omplirà d’espectacles de teatre, música, humor i circ, a més d’exposicions i altres activitats lúdiques per gaudir en família.
La programació consta de dues línies: la infantil o per a tots els públics, i la d’adults. Dins la primera hi trobem les propostes de sis companyies habituals en l’agenda escènica familiar del país com Cia. La Gal·lia, La Bleda, Circ Vermut, JAM, Cia. La Tal i Desastrosus Cirkus que presentaran muntatges molt diversos per satisfer tots els gustos i paladars.
Les representacions arrencaran dissabte de la mà de Cia. La Gal·lia amb ‘Pintant secrets’(12:30h), La Bleda amb ‘Tut-turutut la princesa!’ (18h) i Circ Vermut amb ‘Ni cap Ni Peus’ (19h). Diumenge serà el torn de JAM amb ‘El Mêtre’ (12h i 17h), Cia. La Tal amb ‘The Incredible Box’(13h) i Desastrosus Cirkus amb ‘Aquí no hi ha ningú’ (18h).
Consulta aquí tota la programació del Clownic: dissabte 22 i diumenge 23 d’octubre.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...