31 d’octubre 2016

Torna l'aclamada obra 'El curiós incident del gos a mitjanit'



Després de dues temporades d'èxit al Teatre Lliure, el 26 d'octubre es reestrena al Poliorama

El curiós incident del gos a mitjanit és l'adaptació teatral que Simon Stephens va fer de la popular novel·la del mateix nom del britànic Mark Hadoon, i que s'ha convertit en un dels grans èxits dels darrers temps al West-End de Londres. En la seva versió en català, aquesta excel·lent acollida, tant per part de públic com de crítica, s'ha mantingut: ja ha fet dues temporades al Teatre Lliure omplint dia sí dia també, i el 2015 rebia el Premi Ciutat de Barcelona per a l'actor Pol López, així com tres Premis Butaca i quatre Premis de la Crítica, incloent el de millor espectacle.

Amb aquest historial, era fàcil preveure que l'obra tornaria més aviat que tard a l'escenari, com així serà: el 26 d'octubre es reestrena, però en aquest cas al Poliorama. Pocs canvis es preveuen en un espectacle de quasi dues hores i mitja de durada amb un engranatge perfecte: Julio Manrique segueix essent el director d'un muntatge que té com un dels grans al·licients la fenomenal interpretació de Pol López encarnant Christopher Boone, un jove amb síndrome d'Asperger que una mitjanit troba el cadàver del gos de la seva veïna. Boone comença a investigar qui pot ser l'assassí, i això el portarà a descobrir molts misteris de la seva vida i a endinsar-se en el seu món interior. Mireia Aixalà, Ivan Benet, Carme Fortuny, Cristina Genebat, Gemma Brió, Norbert Martínez i Jordi Collet completen el repartiment.

+ info
Teatre Poliorama
la Rambla, 115
933177599
Dijous : a les 20:30 h     
divendres : a les 21:30 h
dissabtes :a les 17:30 h i a les 21:30 h
diumenges : a les 17:30 h

Christopher Boone, un jove amb síndrome d´Asperger, descobreix una mitjanit el cadàver de Wellington, el gos de la seva veïna. Malgrat que el seu pare li demana que no s´hi obsessioni, en Christopher decideix investigar qui és l´assassí. El viatge que emprendrà per descobrir què va passar la mitjanit de l´assassinat li revelarà molts misteris de la seva vida, i també el farà redescobrir el seu món interior.

"El curiós incident del gos a mitjanit" és l´adaptació teatral de Simon Stephens de la popular novel·la homònima del britànic Mark Haddon. Guanyadora de 3 Premis Butaca 2015, 4 Premis de la Crítica 2015 (inclòs el de millor espectacle), i del Premi Ciutat de Barcelona de Teatre per l´actor Pol López, que encarna magistralment al jove Christopher.

La tercera temporada de l´espectacle, ara al Teatre Poliorama, ve precedida per l´èxit de les dues primeres al Teatre Lliure (amb totes les entrades esgotades), així com per l´aclamada versió del West-End de Londres, guanyadora de 5 premis Tony i considerada l´obra de text més exitosa dels últims anys de la capital anglesa.

+ info
Teatre Poliorama
la Rambla, 115
933177599
Dijous : a les 20:30 h     
divendres : a les 21:30 h
dissabtes :a les 17:30 h i a les 21:30 h
diumenges : a les 17:30 h

Una producció original del Teatre Lliure, dirigida per Julio Manrique.
Durada: 2 hores i 25 minuts (amb una pausa de 15 minuts)
Idioma: Català
Edat recomanada a partir de 8 anys

Fitxa artística
A partir de la novel·la de Mark Haddon "The curious incident of the dog in the nighttime"
Adaptació de Simon Stephens
Direcció: Julio Manrique

Repartiment: Mireia Aixalà, Ivan Benet, Carme Fortuny, Cristina Genebat, Pol López, Marta Marco, Norbert Martínez, Xavier Ricart

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...