14 d’octubre 2016

Un espectacle vigorós i fascinant, premiat i amb molt bones crítiques

teatre de Ponent

‘’Es tracta d’un monòleg vibrant, sense concessions, que s’arrapa a la pell d’una actriu que desferma un magnetisme indefugible i una resolució trepidant: Esperanza Pedreño, que també signa la direcció, fa un treball poderós, vívid i subjugador.
Amb una impactant simplicitat de recursos, aconsegueix d’arrossegar l’audiència per les giragonses d’un discurs implacable, amb un imaginatiu joc amb el vestuari i una gestualitat coreogràfica plena de matisos. Que no us passi per alt aquest petit espectacle vigorós i fascinant.’’ – Francesc Massip [Recomana]
Entrades a la venda a www.teatredeponent.com i www.granollers.cat/escenagran i a la taquilla del Teatre de Ponent una hora abans de l'espectacle.
 Titelles per a adults 
Dissabte 22 a les 21 h.
Diumenge 23 a les 19 h.
Preu: 12 €
PARIASJavier Aranda

Inspirat en obres com Hamlet, La cantant calba o Els miserables, Parias és un espectacle de titelles per a adults on les històries dels protagonistes desperten emocions que ens fan prendre consciència que encara estem vius i tenim criteris morals.
Més informació
 Desbordant de tendresa i intel·ligència 
 Poesia 
Dissabte 29 a les 21 h.
Preu: 12 €
JOAN MARAGALL, CORATGE I CORGemma Reguant

Recital amb textos del Joan Maragall poètic, teatral, traductor i articulista combinats de manera que l’espectador viatja per diferents atmosferes que li aporten reflexió, diversió, intimitat, sorpresa, espiritualitat i passió.
Més informació
Poesia per sorprendre's i apassionar-se
 Memòria històrica 
Dissabte 5 a les 21 h.
Diumenge 6 a les 19 h.
Preu: 12 €
DIARI D'UNA MILICIANADe Jaume Miró

Basada en el diari d’una voluntària de la Creu Roja destinada a Mallorca, l’obra mostra també la investigació del dramaturg per trobar el nom de la miliciana que el va escriure i que encara avui segueix sent un misteri.
Més informació
“...relat coral i generós...una extraordinària posada en escena” Emili Gené. Diario de Mallorca 
Carrer de Ponent, 60
09400 Granollers
Tel. 938 498 167
teatre@teatredeponent

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...