divendres, 14 d’octubre de 2016

Una brillant faula del passat basada en fets reals

Teatre de l'Aurora
Butlletí 313dimarts, 11.10.16  facebook  twitter  youtube
-
 
TEATRE
'Himmelweg' de Juan Mayorga amb
producció de la Sala Atrium
14/15/16 OCTUBRE
Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h
HIMMELWEG
(CAMINO DEL CIELO)
DE JUAN MAYORGA
SALA ATRIUM
Una delegada de la Creu Roja a qui s'encarrega inspeccionar un camp de concentració nazi on, aparentment, els presos semblen contents i tot és "normal". El comandant del camp nazi que orquestra una farsa ideada amb antelació. El cap de la comunitat jueva que no sap si està treballant per a la salvació del seu poble o si està cooperant amb els botxins.Aquest és l'argument de l'aplaudida Himmelweg (que en alemany vol dir "camí del cel"), una de les obres més representades internacionalment de Juan Mayorga, flamant Premio Nacional de Literatura Dramàtica 2014 i traduït en més de 25 idiomes. Basada en un fet real ocorregut durant la Segona Guerra Mundial, ens presenta una brillant faula del passat que serveix per parlar-nos de l'actualitat. A Catalunya arriba sota l'excel·lent direcció de Raimon Molins, amb una formidable interpretació i produïda per la Sala Atrium(Confidències a Al·là, 2015).
 
Més informació, tràiler i venda d'entrades
-
Notícies I La Veu de l'Anoia i l'Aurora renoven la seva col·laboració
Pia Prat, directora
general de Publicacions Anoia i Lluís Segura, president d’Unicoop Cultural
Unicoop Cultural i Publicacions Anoia han renovat el conveni de col·laboració que permet mantenir i fomentar els vincles entre ambdues entitats anoienques, amb l'objectiu d'oferir serveis als veïns i veïnes de la comarca i la divulgació cultural.Mitjançant aquest conveni La Veu continua sent mitjà oficial del Teatre de l'Aurora, de qui s'oferirà tota la informació sobre els espectacles i actes que s'hi duguin a terme. Per la seva banda els subscriptors del diari tindran les entrades al teatre a un preu reduït, sempre que ho acreditin presentant el carnet de subscripció. També La Veu de l'Anoia efectuarà un sorteig al mes, de dues entrades gratuïtes per a la representació del divendres.
-
Fes-te Amic del Teatre de l'Aurora
-
Notícies I Nous abonaments: 4 espectacles per 40€
Abonament 4 espectacles per 40€
Al Teatre de l'Aurora renovem els nostres abonaments per tal que, si t'agrada molt venir al nostre teatre, et surti encara més econòmic.
T'oferim un abonament de 4 espectacles per només 40€(33% de descompte). Els 4 espectacles s'han de triar entre aquells marcats com a abonables en la nova Programació Setembre/Desembre 2016.
Els abonaments es poden adquirir fins el 28 d'octubretrucant al telèfon 93 805 00 75..
 
Més informació
-
Venda d'entrades
Per Internet
Podeu comprar les entrades per a tots els espectacles de la programació per Internet, d'una manera fàcil, còmoda, segura i sense comissions a www.teatreaurora.cat.
Per telèfon
Reserva d'entrades trucant al 93 805 00 75exclusivament els dijous no festius de 19 a 20 h. Les reserves es mantindran fins 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle. Si no les heu recollit abans d'aquest termini, les reserves quedaran anul·lades i les localitats es posaran a la venda
Taquilla del Teatre de l'Aurora
Una hora abans de cada representació. Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font), Igualada.
Descomptes i serveis a l'espectador
Consulta els descomptes que t'oferim fent clic en aquest enllaç: descomptes sobre la compra d'entrades. El Teatre de l'Aurora també t'ofereix diversos serveis: servei de taxi, pèrdua d'objectes i localitats per a persones amb mobilitat reduïda. Fes clic a l'enllaç per conèixer més sobre els serveis a l'espectador.
L'organització es reserva el dret de modificar la programació.
-
Les teves preferències i les teves dades
Preferències
Al Teatre de l'Aurora ens comprometem amb tu a enviar-te només la informació dels espectacles que més t'interessen. Sempre que ho vulguis, pots consultar i/o modificar les teves preferències (teatre, comèdia, música, espectacles familiars...) i rebràs només informació sobre el que més t'agrada. Només has de clicar en el següent enllaç: MODIFICAR LES MEVES PREFERÈNCIES.
Dades personals
Pots modificar i/o actualitzar les teves dades personals (nom i correu electrònic) en el següent enllaç:Modificar les meves dades. Si no vols rebre més aquest butlletí, sisplau clica en aquest enllaç: Esborrar la subscripció.
-
patrocinadors
grupcarlesultramagic
mitjans oficials
AnoiaDiariCanal TaronjaLa Veu de l'Anoiaradio_igualadaregio7
amb el suport deteatre associat a
Departament de Cultura de la
Generalitat de CatalunyaAjuntament d'Igualadaadetcared_nou
-
Web del Teatre de l'Aurora
Programació I Lloguer d'espais I Com arribar I Contacte
-
UNICOOP CULTURAL SCCL I Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font) I 08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75 I Copyright © Unicoop Cultural SCCL. Tots els drets reservats
-
Avís legal: De conformitat amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, Unicoop Cultural SCCL (Teatre de l'Aurora) garanteix la confidencialitat i seguretat en el tractament de les dades de caràcter personal incloses al nostre fitxer, necessàries per a poder formalitzar i enviar les informacions referents a les activitats organitzades o d’altres que puguin ser del seu interès. Si no desitja rebre més informació d'Unicoop Cultural SCCL, pot exercir el dret de cancel·lació en qualsevol moment mitjançant un correu electrònic a info@teatreaurora.cat.

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: