dilluns, 24 d’octubre de 2016

L'autobús Priscilla estaciona al TívoliEl musical basat en la pel·lícula del mateix nom compta amb un repartiment de 40 artistes

Priscilla, reina del desierto. El musical és un espectacle basat en la pel·lícula Priscilla, guanyadora d'un Oscar, i que, després d'una llarga i exitosa estada a Madrid, on l'han vist 400.000 espectadors, farà temporada al Tívoli barceloní a partir del 26 d'octubre. Una quarantena d'actors i actrius donen vida a aquesta història d'uns drag que creuen el desert australià amb un autobús atrotinat batejat amb el nom de Priscilla, i que representen el seu atrevit espectacle en una viatge a la recerca de l'amor i l'amistat. Simon Phillips en signa la direcció.

Un dels punts forts del musical, com ja ho era del film, és el seu exuberant vestuari, i també els èxits de música disco que sonen al llarg de la representació -com ara la famosa I will survive-, i que converteixen l'espectacle en una gran festa. Tots els números del musical són a l'engròs: els 40 artistes arriben a lluir mig miler de vestits i 200 perruques, i dalt l'escenari també hi ha l'autobús. Més de 3 milions i mig d'espectadors ja han gaudit del ritme vibrant d'aquest musical en les diferents versions que se n'han fet arreu del món.

informació de l'acte
Data d'inici:
26/10/2016
Data de finalització:
11/12/2016
Teatre Tívoli
Casp, 8-10
Eixample

Telèfon:
902332211

Horari
dimarts, dimecres i dijous
i 31 d'octubre
excepte 1 de novembre
2 de novembre a les 20:30 h      
Entrada general de: 18.45 a 65 e
(+ despeses de gestió)
divendres i dissabtes
a les 18:00 h i a les 22:00 h
diumenges
i 1 de noviembre
a les 17:00 h

Basat en la pel·lícula guanyadora de l'Oscar, el musical PRISCILLA narra les divertides experiències de tres artistes drag que travessen el desert australià a bord de l'atrotinat autobús que dóna nom al musical, representant el seu atrevit espectacle en un viatge a la recerca de l'amor i de l'amistat.

Amb els grans èxits de la música disco - des Tina Turner a Madonna - la seva banda sonora és la més ballada de tota la història, en una desfilada ininterrompuda de cançons i coreografies

Publicat per

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: