26 d’octubre 2016

S'apropa el Nadal i comencen els assajos dels Pastorets Principals de Valls



Les representacions del GTP tindran lloc els dies 26, 28 i 30 de desembre, 1, 3 i 4 de gener

Comencen els assajos dels Pastorets Principals de Valls al Teatre Principal. | VALLSDIARI

El passat dissabte 15 d'octubre, els actors i les actrius que representaran Els Pastorets Principals de Valls es van reunir per primera vegada al Teatre Principal per celebrar el primer assaig de la temporada d’enguany. D'aquesta manera, es va posar en marxa tota la preparació pel clàssic de les celebracions del Nadal. Es tracta d’un espectacle adreçat al públic familiar. En ell, tal com expliquen des del GTP, els personatges principals condueixen el muntatge entre escenes bíbliques i d’altres de còmiques –relacionades amb temes d’actualitat política i la vida local–, «ben salpebrades de nombroses cançons interpretades per una orquestrina en directe».

En aquesta primera trobada, els membres del Grup del Teatre Principal que participen en aquesta obra van donar la benvinguda als nous actors i les noves actrius que s'incorporaran en les representacions d'enguany. La directora dels Pastorets d'enguany, Mònica Rius i el col·laborador especial, Aleix Bel, es van encarregar de dirigir un seguit de dinàmiques de grup que van fer passar una estona divertida a tots els artistes.

A partir d'aquest assaig, s'ha posat en marxa tota una preparació per les sis funcions que es duran a terme els dies 26, 28 i 30 de desembre, 1, 3 i 4 de gener. Les entrades –a un preu de 7 euros– per gaudir de l'espectacle ja estan a la venda i, de fet, ja n'hi ha moltes de venudes.

Publicat per
21 d’octubre de 2016
Enllaç

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...