08 d’octubre 2016

Xerrada amb els tres actors mataronins de Dansa d'Agost

publicat per http://culturamataro.cat

Dansa d'AgostDavid Ruano ©
Xerrada amb Clara de RamonAlbert Triola i Montse Vellvehí, actors de Dansa d'Agost on parlaran de la Irlanda rural descrita per Friel i els personatges que viuen una permanent tensió entre la repressió catòlica i la llibertat pagana. 
La xerrada serà conduïda per l'actriu Jèssica Pèrez.

Clara de Ramon és graduada en Art dramàtic –especialització en text- per l’Institut del Teatre de Barcelona. A més s’ha format en dansa, música, creació teatral i interpretació en diversos cursos i seminaris a Barcelona, Nova York... L’hem vist al cinema i a la televisió (entre altres a Kubala, Moreno i Manchón, de TV3). En teatre destaquen els seus papers a Agost (TNC, Sergi Belbel), Els nostres tigres beuen llet (TNC, Albert Espinosa), Nit de Reis (Adrià Aubert), Hamlet (Sala Atrium, Raimon Molins i Marc Chornet) o La tortuga de Califòrnia (La Seca –Festival Grec, Lurdes Barba).

Albert Triola és conegut pel seu paper a la sèrie televisiva La Riera, compta amb una llarga trajectòria teatral. Destaca la seva actuació a Agost (Sergi Belbel, 2010), La nostra classe (Carme Portaceli, 2011), Doña Rosita la soltera o el lenguaje de las flores (Joan Ollé, 2014), Translations (Ferran Utzet, 2014) i Molt soroll per no res (Àngel Llàcer, 2015).
Montse Vellvehí va ser directora del Festival Shakespeare des del 2007 fins al 2014, on hi treballava, des dels seus inicis el 2003. Des de 1996 és docent de veu parlada per actors a l’Escola Superior d’Art Dramàtic de l’Institut del Teatre de la Diputació de Barcelona, al Col·legi de Teatre de Barcelona i a diverses escoles de Catalunya. Com ha actriu ha format part d’una vintena d’obres, entre les quals destaquen 28 i mig (dir. Oriol Broggi), El somni d’una nit d’estiu (dir. Àngel Llàcer) i Antígona (dir. Roberto Remei).

Jèssica Pérez és actriu, professora de teatre, mestra d'educació infantil i presentadora. Des de ben petita va fer teatre a la Sala Cabanyes, més endavant es va formar a l’Aula de Teatre de Mataró i més tard va entrar a l’Institut del Teatre on es va graduar en Interpretació en Text-musical. Treballa com a professora a l’Aula de Teatre de Mataró. Ha estat, entre d’altres, a la Jove Companyia del Teatre Nacional de Catalunya representant Tirant lo Blanc. Ha presentat el “Cabaret Diabòlic” de Beth Escudé al Teatre Tantarantana entre d’altres. Participa a l'espectacle "Avui Ovidi" de Clark Produccions
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró


Xerrada amb els tres actors mataronins de Dansa d'AgostDissabte 8 d'octubre de 2016
19 h
Aula de Teatre
Entrada lliure



Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...