08 d’octubre 2016

La 'Dansa d'Agost' més mataronina



Clara De Ramon, Montse Vellvehí i Albert Triola aquest dissabte al Monumental

El Monumental obre aquest dissabte les seves portes a tres actors que jugaran, literalment, a casa. Els mataronins Clara De Ramon, Montse Vellvehí i Albert Triola són a la nòmina d'actors de Dansa d'Agost, una producció d'èxit de La Perla 29. Ferran Utzet dirigeix un text irlandès que va entusiasmar el públic barceloní.

La Perla 29 la va recuperar a la Biblioteca de Catalunya posant-se en mans d'aquest director que comanda el text de Brian Friel que descriu amb tendresa i nostàlgia la vida de cinc germanes solteres d'entre trenta i quaranta anys que viuen juntes al petit poblet de Bally Beg, a la Irlanda de 1936.
A més dels citats tres actors mataronins coincidint en escena, també hi ha Màrcia Cisteró, Marta Marco, Òscar Muñoz, Nora Navas i Ramon Vila. Festa grossa del teatre al Monumental.

Des del 1993
El text de 'Dansa d'Agost' és una obra amb cert mite a casa nostra, ja que es va veure al Lliure de Gràcia el 1993 amb gent com Emma Vilarasau o Anna Lizaran. En la línia d'altres iniciatives, recuperar una obra que va deixar empremta històrica és un dels al·licients del muntatge.

Publicat per
7 octubre de 2016


Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...