27 d’octubre 2016

Els darrers dies de la Catalunya republicana

Teatre de l'Aurora
Butlletí 314dimarts, 25.10.16 facebook  twitter  youtube
-
L'ÈXODE CATALÀ DE 1939 AMB 'ELS DARRERS DIES DE LA CATALUNYA REPUBLICANA'
-
'Els darrers dies de la Catalunya
republicana' de Terra Teatre
-
28/29/30 OCTUBRE
Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h
 
TEATRE
 
Més informació i venda d'entrades
L'actor anoienc Jordi Hervàs, acompanyat del violoncel·lista igualadí Edmon Bosch, encarna a l'escriptor i polític Rovira i Virgili per fer-nos viure l'èxode català de 1939. Un espectacle històric totalment vinculat amb l'actualitat.Els darrers dies de la Catalunya republicana és la narració verídica dels dies dramàtics viscuts per l'escriptor i políticAntoni Rovira i Virgili quan entra en fase culminant l'ofensiva final de Franco contra Catalunya. El polític explica, en primera persona, el viatge sense retorn que va fer amb la seva família i diverses personalitats polítiques i culturals fins a França. En aquest viatge, compartirà amb la resta de catalans i catalanes tots els dolors: la pèrdua de la llar, la fam, el fred i la incertitud del demà.
-
Fes-te Amic del Teatre de l'Aurora
-
NOU ACORD DE COL·LABORACIÓ AMB L'ANOIADIARI
-
Toni
Cortès, editor de l’AnoiaDiari, i Lluís Segura, president d’Unicoop Cultural
-
El diari digital AnoiaDiari i Unicoop Cultural han renovat els lligams establerts des de 2009, amb la signatura d'un nou conveni de col·laboració que amplia les sinergies entre ambdues entitats anoienques, mantenint i fomentant l'objectiu inicial d'oferir serveis als veïns i veïnes de la comarca i la divulgació cultural. D'aquesta manera, i entre altres aspectes, mitjançant aquest conveni l'AnoiaDiari es converteix en mitjà oficial del Teatre de l'Aurora, de qui s'oferirà tota la informació sobre els espectacles i actes que s'hi duguin a terme. Per la seva banda, els lectors del diari gaudiran de diverses promocions de la sala independent igualadina.
-
Les teves preferències
Al Teatre de l'Aurora ens comprometem amb tu a enviar-te només la informació dels espectacles que més t'interessen. Sempre que ho vulguis, pots consultar i/o modificar les teves preferències (teatre, comèdia, música, espectacles familiars...) i rebràs només informació sobre el que més t'agrada. Només has de clicar en el següent enllaç: Modificar les meves preferències.
Les teves dades personals
Pots modificar i/o actualitzar les teves dades personals (nom i correu electrònic) en el següent enllaç: Modificar les meves dades. Si no vols rebre més aquest butlletí, sisplau clica en aquest enllaç: Esborrar la subscripció.
-
PATROCINADORS
 Grup CarlesUltramagic 
-
MITJANS OFICIALS
AnoiaDiariCanal TaronjaLa Veu de l'AnoiaRàdio IgualadaRegió7
-
AMB EL SUPORT DE
 Departament de Cultura de la
Generalitat de CatalunyaAjuntament d'Igualada 
-
www.teatreaurora.cat
Programació I Lloguer d'espais I Com arribar I Contacte
-
UNICOOP CULTURAL SCCL I Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font) I 08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75 I Copyright © Unicoop Cultural SCCL. Tots els drets reservats

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...