dimarts, 24 de gener de 2017

Dimarts 24 presentem temporada - CARLA - El septimino de BEETHOVEN - SINESTESIA

  

Dimarts 24 presentem temporada - CARLA - El septimino de BEETHOVEN - SINESTESIA

Notícies

Dimarts 24 presentem la temporada febrer-juny
18/01/2017
Dimarts 24 presentem la temporada febrer-juny

Aquest proper dimarts dia 24 de gener a les 19h al Teatre Cal Bolet tindrà lloc l'acte públic de presentació de la nova temporada d'espectacles de Cal Bolet i l'Auditori (febrer-juny).

Conduït per l'actriu vilafranquina Clara Cols comptarà amb l'actuació en directe d'El Petit de Cal Eril. També ens acompanyaran altres artistes que formaran part de la nova programació i membres del consistori vilafranquí.

Hi haurà sorteig d'entrades entre les persones assistents.
US ESPEREM DIMARTS A CAL BOLET!

Mes informació »

Espectacles

Música


20/01/2017 20:30 h
  


Lloc:
Teatre Cal Bolet 122 localitats

Durada:
1h

Més informació »
Night Thoughts
Carla 

Carla Serrat va descobrir l’electrònica en plena adolescència escoltant grups com Postal Service. Aquell primer contacte va obrir el camí. Va ser el primer pas cap a tot un procés personal d’experimentació i recerca que ha fet d’aquesta osonenca una de les promeses de l’electrònica local, un estil radicalment oposat al de la seva germana, Joana Serrat.

Synthpop analògic, trip-pop, bass soul i electrònica evocadora. Aquests són els elements bàsics de la seva música, que ha estat remasteritzada a Londres per John Davis, cuiner musical de bandes i artistes com Blur i Lana del Rey.

FITXA TÈCNICA
Teclat i veu Carla Serrat
Bateria Toni Serrat
Espectacle emmarcat en la programació d'adults.  Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.
Per saber-ne més!
Després del concert,  copa de vi gentilesa de Bodegues Pinord.
Aforament: 122 localitats numerades.
Música


21/01/2017 19:00 h
  


Lloc:
Auditori de Vinseum

Durada:
1 hora

Més informació »
Tast de Cambra 3
El Septimino de Beethoven

Durant el segle XVIII tots els grans compositors rebien encàrrecs de la alta societat de l’època per composar obres que amenitzessin les seves vetllades i actes socials. Beethoven, com a nou geni de la Viena imperial, no va ser menys, i una de les seves obres més populars des del mateix dia de la seva estrena, és el Septet per a cordes i vents Septimino.
Es tracta d’una peça ambiciosa i sofisticada, inspirada ens els divertimentos i serenates del classicisme de Mozart i Haydn.  Un Beethoven enginyós i alhora sofisticat en les seves exuberants melodies, original i amb una potent imaginació en la combinació de textures i colors instrumentals. 
Una obra de referència per gaudir-la.  
Sortireu xiulant i cantant les seves irresistibles melodies!
Vinseum i Ajuntament de Vilafranca del Penedès us ofereixen aquest cicle que complementa i amplia l’oferta que l’Orquestra de Cambra del Penedès ofereix a l’Auditori Municipal amb uns concerts de format més reduït.
Acostar al públic de Vilafranca i de la comarca música de cambra de qualitat i potenciar la vinculació amb la música d’un espai de la rellevància cultural com Vinseum són els principals valors d’aquesta nova línia. 
En acabar, el celler Juvé i Camps, patrocinador del concert, oferirà una degustació de cava / vi.
PROGRAMA DEL CONCERT 
L.v. Beethoven: Septet, op 20

FITXA ARTÍSTICA: 
Violí Biel Graells
Viola Núria Pujolràs
Violoncel Amat Santacana
Contrabaix Felipe Contreras
Clarinet Jose Maria Martínez
Fagot Pau Santacana
Trompa Jorge Navarro

Concert emmarcat en la programació d'adults.  Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.
Aforament: 168 localitats no numerades.
Dansa


22/01/2017 19:00 h
  


Lloc:
Teatre Cal Bolet 194 localitats

Durada:
50 minuts

Més informació »
Iron Skulls Co
Sinestèsia

Sinestèsia representa un món postapocalíptic, on un grup de supervivents, inicien un viatge cap a una zona segura. El Hip Hop, l'acrobàcia i la dansa contemporània es fusionen per a crear un llenguatge on les fronteres entre l'humà i l'animal es desdibuixen, convidant l'espectador a un joc d'interferències sensorials.

L’estil d’Iron Skulls Co es defineix per entrecreuar disciplines del moviment com les arts marcials, la dansa contemporània i les danses urbanes i també la producció musical,el disseny gràfic i la moda. Aquesta companyia de dansa  experimental  va sorgir d’un grup de breakdance Iron Skulls Crew. Amb el desig d’investigar en las arts escèniques, el 2013 a Barcelona van crear Iron Skulls Co amb ballarins provinents de diferents trajectòries artístiques. Des de la seva presentació de Sinestesia a la Fira Internacional de Teatre i Dansa d’Osca, on van rebre  el premi del públic, han  destacat per la seva fisicitat transversal i creació d’atmosferes. Han estat la primera companyia de l’Estat que ha participat al festival de Hip Hop Breakin’ Convention (Londres,  2015).  
FITXA ARTÍSTICA 
Direcció artística i coreografia Iron Skulls Co
Interpretació  Adrián Vega,  Facundo Martín,  Héctor Plaza, Diego Garrido, Moisés Moe, Luís Muñoz i Agnès Salas
Espectacle emmarcat en la programació d'adults.  Consulteu les condicions d'accés a les sales per a menors.
Aforament: 194 localitats numerades.

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: