diumenge, 22 de gener de 2017

El Calldeclowns enceta la nova temporada de teatre a CalldetenesA l'Auditori Teatre es podran veure diverses cares conegudes i espectacles de teatre, humor, música, audiovisuals i el Premi BBVA de Teatre

La màgia, la il·lusió i la diversió tornen aquest gener i febrer a l'Auditori Teatre Calldetenes amb la 6a edició del Calldeclowns, el Festival de Pallassos de Calldetenes. El cicle de clowns engegarà aquest diumenge, 22 de gener a les 17.30 h i, durant quatre diumenges, l'escalfor de les rialles de petits i grans ompliran la sala.

La companyia Xicana repeteix al festival amb el nou espectacle Póker de dames (22 gener). També pujaran a l'escenari la Companyia LePuant amb Tot sol... i núvol (29 gener), els pallassos musicals de la Companyia Pep, Tinet i Garibaldi amb Pas de Tr3s (5 febrer) i tancarà el cicle Claret Clown amb Sóc un pallasso i la llegenda del primer pallasso que va existir.

Audiovisuals, humor, música i teatre local

Al final del mes de febrer, l'Auditori Teatre Calldetenes es convertirà per primera vegada en la seu del Cicle d'Audiovisals de Cinema i Aventura de Calldetenes del Club Excursionista Calldetenes, que aquest any celebra el se 25è aniversari.

Durant tres divendres seguits es podran veure en pantalla gran un seguit de documentals i curtmetratges relacionats amb la muntanya: salt base, escalada, bicicleta, curses de muntanya, barranquisme, esquí... També es podrà conversar amb alguns dels protagonistes i productors dels films. Alguns dels curtmetratges són: Solo BASE, Mundu Bicyclette, Life, Joana. Pels camins dels Matxos o Living on the Mountains Top Series, entre d'altres.

El dissabte 11 de març serà el torn del drama còmic Pretty amb quatre cares televisives: Sara Espígul, Pau Roca, Joan Carreras i Mariona Ribas. Aquests protagonitzen una història de la relació de quatre amics que s'enfronten a la infidelitat, la traïció i l'engany que s'ha apoderat, de sobte, de les seves vides, mentre intenten respondre a la pregunta: com d'important és ser guapa?

El 22 d'abril, com cada any, el Premi BBVA de Teatre aterra a l'Auditori Teatre Calldetenes amb una de les obres finalistes del certamen cultural. L'obra d'enguany és All in de la jove companyia Atresbandes. L'espectacle presenta el recorregut d'un individu per diferents mons inspirats en la pròpia expressió anglesa. Una discoteca, una escola d'anglès, un programa d'autoajuda i un magatzem. Aquests mons són una metàfora de les crisis existencials que un individu ha de passar pel simple fet de ser-ho.

Aquesta temporada s'aposta de nou per l'humor amb la comèdia 1001 Gags interpretada per Jordi Ríos i Mónica Pérez. El 29 d'abril riurem amb un espectacle que no va de res, no té temes concrets, ni fil conductor, tan sols es tracta de riure. Hi ha gags visuals, gags d'humor absurd, gags de jocs de paraules, gags de one liner, etc.

D'altra banda, es tancarà la temporada d'hivern-primavera amb un concert per a tots els públics. Falsterbo portarà Cançons de folk per cantar junts a Calldetenes el diumenge 7 de maig. El grup musical ha popularitzat cançons tan conegudes com Paf, el drac màgic, L'estranya joguina o Què se n'ha fet d'aquelles flors, cançons que formen part de la història d'aquest país.

Tancarà la temporada el grup local de l'Espardenya Teatre, com cada primavera, que torna a l'escenari municipal amb dues obres. La primera serà el 20 de maig i la segona, el diumenge 28 de maig de la mà del grup infantil El Trencaclosques.

Publicat per
http://www.naciodigital.cat/osona/noticia/52784/calldeclowns/enceta/nova/temporada/teatre/calldetenes?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=visitesbutlleti&utm_content=osona

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: