21 de gener 2017

Un còctel explosiu per començar l'any amb bon humor: CAMBALACHE

teatre de Ponent


Avalat pel públic i la crítica, Dani Pérez té l’èxit com a company perenne en el difícil art de fer riure a la gent i de riure’s del mort i del qui el vetlla. Després de diversos espectacles i anys en la professió, ara surt de gira per tot Catalunya amb CAMBALACHE per contagiar el seu humor fresc i corrosiu, i fotre-se’n de les petites coses el dia a dia.
Més informació i entrades a Escena grAn o al web de Teatre de Ponent.< /strong>
 Teatre i literatura 
Dissabte 28 de gener a les 21h.
Diumenge 29 de gener a les 19h.
Preu 12€



Producció pròpia del Teatre de Ponent, que parteix d’una selecció d’escenes de l’obra de Miguel Mihura per explicar la peripècia del seu protagonista, Dionisio, en un petit hotel de províncies en la seva darrera nit de solteria.

Compra l'entrada aquí.
Més informació

Un clàssic del teatre español
 Dansa Teatre 
Divendres 3 de febrer a les 21 h
Diumenge 5 de febrer a les 19 h
Preu 12€



Embossa’t és un espectacle de teatre visual per a tots els públics, d’una senzillesa que puja, però, molt amunt en la gràcia poètica i el vol imaginatiu, i que compta amb el suport de la Fundació Joan Brossa.
Compra l'entrada aquí.
Més informació

Un espectacle impactant i alhora senzill [...], traient un extraordinari suc a l’enginy, a l’ofici i a la imaginació” Toni Rumbau
 Teatre i música 
Dissabte 11 de febrer a les 21h
Diumenge 12 de febrer a les 19h
Preu 12€



Radioman, l’alterego de l’actor argentí Joaquín Daniel presenta aquest nou deliri teatral on fa un retrat de la seva visió de l’actualitat navegant entre la paròdia de gèneres i la crítica voraç.

Compra l'entrada aquí.
Més informació

El nou deliri teatral de Radioman que tornarà a fer gaudir el públic igual que amb “Avui hi som”
Carrer de Ponent, 60
09400 Granollers
Tel. 938 498 167
teatre@teatredeponent

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...