20 de gener 2017

ELS PASTORETS DE BANYOLES TANQUEN LES REPRESENTACIONS D'ENGUANY AMB 1.424 ESPECTADORS

ELS PASTORETS DE BANYOLES TANQUEN LES REPRESENTACIONS D'ENGUANY AMB 1.424 ESPECTADORS

Valorar aquest article
(0 vots)
Els Pastorets de Banyoles tanquen les representacions d'enguany amb 1.424 espectadors
Els Pastorets de Banyoles s'han acomiadat un any més de les representacions del Nadal i ho han fet amb uns resultats pràcticament immillorables. 
Un any més, la societat banyolina ha respost amb escreix davant aquesta proposta i les entrades per les sis representacions que s'han es van pràcticament esgotar a totes les funcions. En total, durant aquests darrers caps de setmana, han passat pel Teatre Municipal de Banyoles 1.424 espectadors que un any més han volgut veure la ja tradicional versió banyolina dels Pastorets.
Degut al calendari de festes d'aquest any, es va ampliar en un dia mes el nombre de representacions, fent-ne sis en total. La resposta ha estat la mateixa a anys anteriors, omplint al màxim de la capacitat el pati de butaques. Els Pastorets d'aquest any es van estrenar el dilluns de Sant Esteve, amb un ple absolut, marcant la tendència dels caps de setmana següents.
Fa 21 anys que es representa aquesta versió dels Pastorets a Banyoles, escrita per Joan Solana, Josep Navarro Santaeulàlia i Xavier Xargay, i dirigida, la part dramàtica pel mateix Solana i la vessant musical per Mariona Callís i David Costa.
En les últimes edicions hi ha hagut un relleu generacional, incoporant membres de Cor de Teatre Jove, que posen la banda sonora a aquesta versió dels Pastorets musicals. A escena es poden veure una cinquantena de persones, entre elles joves d'entre 12 i 14 anys. Enguany, l'actor banyolí Eduard Serra s'estrenava com a alcalde Borrego, afadant el relleu de Francesc Gil. També s'estrenaven en escena Saïd Bosch i Neus Fernàndez, en els papers de Uriel i Sara.
Així doncs, la fórmula banyolina de barrejar, tradició, humor i música, i comptar amb la complicitat del teixit cultural i teatral de la ciutat, ha tornat a donar l'èxit a aquesta coproducció banyolina que es podrà tornar a veure el Nadal vinent.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...