17 de gener 2017

Els Pastorets tornen a Viladecavalls


Els Pastorets tornen a Viladecavalls CEDIDA

El passat dissabte 7 de gener es va representar la darrera funció de Bastim Pastorets al teatre del Casal Familiar de Viladecavalls. Després de molts anys d’absència, aquest clàssic del Nadal al nostre país ha tornat de la mà de l’Associació d’Arts Escèniques Bastim, una entitat que vetlla i promou activitats culturals i de dinamització social al poble.

Amb motiu dels 100 anys de l’estrena de l’obra de Josep Ma Folch i Torres “Els Pastorets  o l’adveniment de l’Infant Jesús”, Bastim Viladecavalls ha volgut participar de l’efemèride representant una adaptació reduïda del popular text de l’autor barceloní. 
En total, han estat tres funcions amb una trentena d’intèrprets a escena entre pastors, àngels, fúries i dimonis, amb gran èxit de públic i una molt bona acollida general. A destacar la col·laboració del Casal Familiar de Viladecavalls en el projecte, sobretot, per mantenir i tenir cura de l’únic teatre de la vila. Precisament la demanda d’un equipament municipal en condicions, per a desenvolupar-hi activitats relacionades amb les arts escèniques i la promoció cultural a Viladecavalls, és l’objectiu reivindicatiu pel qual va néixer l’Associació Bastim fa més de cinc anys. Tota la recaptació obtinguda per l’Associació Bastim en aquest projecte serà donada íntegrament a benefici de la 25a edició de la Marató de TV3.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...