19 de gener 2017

Els Pastorets de Banyoles han omplert pràcticament totes les localitats a les 6 funcions programades

Fotografia
Els Pastorets incorporaven canvis d’actors en els papers principals.
Cultura » Teatre     + d'aquest tema
17/01/2017

Els Pastorets de Banyoles han omplert pràcticament totes les localitats a les 6 funcions programades

ARXIUS D'AUDIO:
  •   17/01/2017

BANYOLES     + d'aquesta zona

El balanç és positiu tant pel que fa a l’assistència i a la valoració del públic com pels canvis d’alguns dels actors principals.

Els Pastorets de Banyoles han tancat aquest cap de setmana 6 dies de representacions amb les gairebé 1.500 entrades pràcticament exhaurides. Aquest any, s’ha programat una funció més respecte a anteriors edicions, i igualment s’ha acabat omplint tot l’aforament; només van quedar sense vendre 8 entrades a la representació d’aquest passat dissabte.

El director dels Pastorets, Joan Solana, considera que les claus de l’èxit són diverses: entre elles, el fet de ser un musical per a tots els públics; l’humor que aporten els personatges d’en Bato i en Borrego; i el text, que actualitza i fa entenedora la qualitat de la versió dels Pastorets que es representa arreu.

En aquest sentit, assegura que els Pastorets de Banyoles atrauen no només al públic banyolí, sinó també a un nombrós públic de fora la comarca, atret per la versió banyolina i el seu acurat component musical.

Rejovenint el planter d'actors

Enguany, a banda d’un dia més de funció, els Pastorets incorporaven canvis d’actors en els papers principals. El més destacat, el personatge còmic d’en Borrego, interpretat per primer cop per Eduard Serra, de la companyia El Vol del Pollastre. També han agafat més protagonisme altres actors i actrius joves com Saïd Bosch en el paper d’Uriel i Neus Fernández en el personatge de Sara. Uns canvis que, segons Solana, han estat molt ben acollits pel públic.

El director dels Pastorets de Banyoles assegura que, el fet de comptar amb actors molt joves i amb un talent creixent, augura un futur molt prometedor a la producció banyolina.

Els Pastorets de Banyoles es representen des de l’any 1995 al Teatre Municipal per les festes de Nadal, a partir del text del mateix Joan Solana, Josep N. Santaeulàlia i Xavier Xargay. La direcció musical és a càrrec de Cor de Teatre.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...