23 de gener 2017

Bon balanç dels Pastorets de Montblanc

Bon balanç dels Pastorets de Montblanc


Comentaris Cap comentari     
     
Dolent Fluix Bo Molt bo Fabulós

Cedida



Etiquetes
Pastorets
Diumenge 8 de gener es va fer el tancament de les representacions; n’han estat quatre a Montblanc i una d’itinerant a Solivella.

L'organització fa un bon balanç de l’assistència de públic, que ha rondat aproximadament els 1.000 assistents entre totes les representacions.

Cal destacar el nou decorat tridimensional, de l’escena de la Masia o “pròleg”. El decorat ha anat a càrrec de l’artista montblanquí Ismael Porta i Balanyà, que també forma part de l’equip tècnic i directiu dels Pastorets.

També cal destacar l’entrega de diplomes commemoratius a actors montblanquins que fa més de 50 anys que representen Els Pastorets de Montblanc.

Altres fets remarcables d’enguany és que s’ha posat un photocall a la plaça Major i pancartes elevades als carrers més cèntrics de la vila, s'ha estrenat el nou decorat 3D, hi ha hagut participació en els actes del centenari Folch i Torres i s'ha fet el reconeixement per part de la Coordinadora de Pastorets de Catalunya a cinc actors i staff tècnic de més de 50 anys d’actuacions.

Recordem que aquest any els pastorets de Montblanc celebren el seu 77è aniversari.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...