14 de gener 2017

Els Pastorets Infantils, la llavor que nodreix els Pastorets del Vendrell



Els Pastorets Infantils del Vendrell enceten la seva catorzena temporada, plenament consolidats com la llavor dels Pastorets del Vendrell. Aquesta funció prèvia a les representacions dels Pastorets s'ha convertit amb els anys en una excel·lent escola de teatre. «No és només assajar, sortir a l’escenari, fer el paper i cap a casa, sinó que comporta conviure, adquirir coneixements, aprendre a reflexionar, haver d’estudiar, gestionar els neguits i, sobretot, augmentar la capacitat d’empatia entre tots els companys», destaca Pep Bargalló, president dels Pastorets del Vendrell. 
Alguns dels que han passat pels Pastorets Infantils han acabat fent el salt a l'obra gran, convertint-se en una autèntica pedrera. Enguany, l'obra «Entre el Bé i el Mal... el Nadal» dels Pastorets Infantils es farà el diumenge 15 de gener, a les 17.00 hores, al Teatre Àngel Guimerà (Tàg). El preu de l'entrada és de 10 euros, tret dels socis dels Pastorets, que tenen entrada gratuïta. El 10% de la recaptació total es destinarà, com és habitual, a una finalitat benèfica infantil. Les entrades es poden comprar el mateix dia de la funció a la taquilla a partir de les quatre de la tarda. Per a més informació es pot entrar al web pastoretsdelvendrell.cat.  

publicat per
http://delcamp.cat/baixpenedesdiari/noticia/4365

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...