22 de gener 2017

Uns aplaudits Pastorets 4.0 donen el tret de sortida al Carnaval de Sallent


Uns aplaudits Pastorets 4.0 donen el tret de sortida al Carnaval de Sallent


Els Pastorets del Carnaval 4.0 no van decebre, les dues sessions de dissabte -al final la gran demanda d’entrades va obligar a fer una segona actuació a la nit- van registrar un ple a rebentar de l’Envelat. La trama entre les forces ‘del mal’ representades pel Pare Claret (David Piñana) i uns redissenyats Lluquet (Queralt Altarriba) i Rovelló (Pitu Galobart), que seguien l’estrella del Carnaval per trobar la Verge de la 69ena (Berta Portabella) que els ajudés a recuperar el Carnaval, va fer les delícies dels espectadors amb referències satíriques i humorístiques a personatges coneguts de Sallent i temes ben coneguts pels sallentins.
Tant si vau ser-hi com si no, no us perdeu el vídeo-reportatge realitzat per Joan Griera sobre aquest gran esdeveniment:
Amb aquestes dues representacions s’enceta oficialment el 40è aniversari del Carnaval a Sallent, que com va anunciar l’entitat organitzadora El Carrilet, preveu un Carnaval farcit de novetats i marxandatge i una edició del Carnaval també a l’estiu, entre els dies 29 de juny i 2 de juliol.
PUBLICAT PER

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...