dissabte, 21 de gener de 2017

Èxit dels Pastorets Infantils del Vendrell, que obren pas a l'estrena aquest diumenge dels Pastorets

Èxit dels Pastorets Infantils del Vendrell, que obren pas a l'estrena aquest diumenge dels Pastorets

Enguany s’estrenava direcció artística, que ha representat diferents canvis en l’obra i, sobretot, en el muntatge general de l’espectacle

REDACCIÓ EL VENDRELL 17-01-2017 08:53 Lectures 236

Arxivat a:


1
Èxit dels Pastorets Infantils del Vendrell. Pastorets
Èxit dels Pastorets Infantils del Vendrell. Pastorets

1
Diumenge passat va tenir lloc l’única representació dels Pastorets Infantils del Vendrell d’aquesta temporada, en la qual l’èxit de públic fou rotund, atès que l’aforament del Teatre Àngel Guimerà s’emplenà fins l’última fila. Així mateix, l’obra va anar molt rodada, en conjunt l’escenificació fou molt lluïda i, amb general, amb molt bona interpretació dels gairebé cinquanta actors i actrius, molts dels quals era la primera vegada que trepitjaven un escenari. Cal recordar que enguany s’estrenava direcció artística, diferents canvis en l’obra i, sobretot, en el muntatge general de l’espectacle, que es va resoldre a la perfecció i fou molt ben acceptat pel nombrós públic assistent.
A partir d’aquest diumenge, agafaran el protagonisme els grans, Els Pastorets del Vendrell, amb una obra també renovada, diferent muntatge, nous actors i actrius, -sobretot joves que han passat dels Pastorets Infantils als Pastorets del Vendrell (grans) , canvi de músiques, amb la introducció d’un fragment del Cant de la Sibil·la, cant en directe, etc.  Les representacions s’aniran succeint cada diumenge, a les 5 de la tarda al Teatre Àngels Guimerà, fins el diumenge 12 de febrer. Recordem que es poden reservar les entrades al tel. 977 662 993 o bé a info@pastoretsdelvendrell.cat. (fins a 24 h abans de començar l’espectacle).
publicat per

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: