dimarts, 17 de gener de 2017

Una bufetada còmica a la Taula de l'Espectador

ACTIVITATS TAULA DE L'ESPECTADOR FEBRER
REALPOLITIK
Del 8 de febrer al 5 de març de 2017
REALPOLITIK
Del 8 de febrer al 5 de març de 2017
És legítim l’ús de certa dosi de violència per preservar la democràcia real? Realpolitik és una farsa sobre un grup de gent que descobreix que donar una bufetada a determinades persones que s’aprofiten del poder ajuda a millorar la realitat que els envolta. Una obra, escrita per Elies Barberà i Carles Fernández Giua per a Teatre de l’Enjòlit, que convida el públic a reflexionar sobre la violència. Quins mecanismes tenim els ciutadans per defensar la democràcia? Quins recursos tenim per defensar-nos d’una classe política corrupta instal·lada en el poder? Benvinguts a la Realpolitik.
ACTIVITATS
Divendres 10 de febrer.
COL·LOQUI POSTFUNCIÓ
En acabar la representació col·loqui amb la companyia.
 
Vols ser el nostre INFILTRAT?
Convidem a un dels membres de la Taula de l'Espectador a viure el procés de preparació dels actors i de la funció des d'una hora abans de l'espectacle, veure l'espectacle i intercanviar impressions amb els actors al final de la funció. I podràs compartir les teves impressions a les xarxes amb el hashtag #InfiltratRealpolitik. Si vols ser el nostre infiltrat escriu-nos a taulaespectador@gmail.com
Requisit indispensable tenir xarxes socials!!
OQUES CRETINES
Del 9 de febrer al 5 de març de 2017
Amb l'espectacle Oques cretines, a partir de 12 peces breus i una cançó escrites durant el període de la República de Weimar i de  la posterior ascensió al poder d'Adolf Hitler fins als inicis de la Segona Guerra Mundial, transitarem per el món divertit i singular de l'autor, pallasso, cabaretista i home orquestra muniquès Karl Valentin (1882-1948) en el que parlant la gent NO s'entén i on RES és el que sembla. Com en un malson en una nit de febre... 
ACTIVITATS
Dimarts 14 de febrer
EL DIA DE "KARL VALENTIN"
Juntament amb les activitats paral·leles que s’estan programant, es celebrarà el Dia de Karl Valentin al Goethe Institut de Barcelona, amb una lectura bilingüe alemany català d'alguns textos de l'autor i una breu xerrada sobre les dificultats de traduir Valentin al català per part del seu traductor, Feliu Formosa.
I RECORDA QUE DEDIQUEM EL GENER A LORCA
amb motiu de l'estrena de  AMOR DE DON PERLIMPLÍN CON BELISA EN SU JARDÍN.

19 DE GENER A LES 18:30H.

LORCA: POESIA O TEATRE, CLÀSSIC O CONTEMPORANI. COM MIRAR-SE LORCA DES DEL SXXI.
Parlarem amb Genoveva Pellicer, directora de l'obra i amb Marc Chornet, director de Yerma, que farà temporada al Teatre Akadèmia al març del 2017, sobre com portar Lorca a escena.
La xerrada es farà a la sala Joan Brossa i s'hi podrà accedir un cop començada. Activitat gratuïta.
IMPORTANT: La mateixa xerrada tindrà lloc el dia 31 de gener a les 19h al Teatre Akadèmia.

I A MÉS:
La Llibreria Laie de Pau Clarís organitza lectures dramatitzades de Lorca. Pren nota:
17 DE GENER 2017 · 19.30 H
Lectura de “AMOR DE DON PERLIMPLÍN CON BELISA EN SU JARDÍN”
En cartell a La Seca - Espai Brossa (11 gener - 5 febrer de 2017)
21 DE FEBRER 2017 · 19.30 H
Lectura de “YERMA
En cartell al Teatre AKADÈMIA (1 març - 2 abril de 2017)
Es recomana confirmació info@laie.es
Recorda que formar part de la Taula de l'Espectador és totalment gratuït i que pots apuntar-te a totes les activitats a través de l’email taulaespectador@gmail.com.
En el mateix email també pots fer la reserva de la teva entrada per al dia que vulguis venir a veure l’obra. Recorda que per ser membre de la Taula de l’Espectador tens un 30% de descompte per les funcions de divendres, dissabte i diumenge i que dimecres i dijous el preu és de 10€ a la Sala Fregoli i de 12€ a la Sala Brossa.

Recorda també que els nostres Amics del Brossa tenen encara més avantatges. Si en vols saber més ens pots escriure a amicsdelbrossa@laseca.cat o consultar la nostra web.
MÉS INFORMACIÓ
Comparteix totes les teves opinions a les nostres xarxes socials sobre aquestes activitats amb el HT
#EspectadorBrossa 
LA SECA ESPAI BROSSA
Flassaders, 40 / Telf. Reserves 933101364 / Telf. Oficina 933151596

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: