16 de gener 2017

SESSIÓ GOLFA PER CELEBRAR ELS 35 ANYS D’ELS PASTORETS A ROSES



SESSIÓ GOLFA PER CELEBRAR ELS 35 ANYS D’ELS PASTORETS A ROSES


Sessió golfa per celebrar els 35 anys d’Els Pastorets a Roses

El Grup de Teatre de Roses va dur a terme la nit del passat dissabte una sessió golfa de Els Pastorets, que va servir per celebrar les tres dècades i mitja que fa que es representa aquesta obra típica del Nadal a casa nostra. Sessió que va ser d’allò més especial perquè va servir per acomiadar a l’Ignasi Tomàs, que després de més de 35 anys deixa la direcció del grup. Representació divertida i desenfada que res va tenir a veure amb la que duen a terme habitualment.


Felicitar al Grup de Teatre de Roses pels 35 anys que fa que porten al municipi la representació d’Els Pastorets. I felicitar-los també per la magnífica representació que van oferir la nit del passat dissabte 7 de gener per a commemorar les tres dècades i mitja que porten organitzant aquesta obra de teatre típica del Nadal al nostre país.

I es que el Grup de Teatre de Roses havia preparat per la nit del dissabte 7 de gener una sessió golfa d’Els Pastorets. Sessió que va ser molt especial per diferents motius. El primer va ser que aquesta va ser la última obra o representació que va estar dirigida per Ignasi Tomàs, que després de molts anys ha decidit deixar la direcció del grup. Grup que ara obre un parèntesis en la seva activitat, però que té assegurada la continuïtat d’Els Pastorets, gràcies al rosinc Jaume Sastre que n’ha decidit assumir-ne la direcció els propers anys. I especial també perquè el que es va veure a dalt de l’escenari la nit del passat dissabte res té a veure amb la representació que duen a terme habitualment. Una representació adaptada per a l’ocasió per Ignasi Tomàs, que va fer passar una molt bona nit d’allò més divertida a les quasi 400 persones que hi van assistir, fent arrencar les rialles de tots els presents amb els balls dels dimonis, les cançons dels pastors, i les adaptacions dels personatges que van fer cada un d’ells.

Així es va poder veure a d’alt de l’escenari, un elenc d’actors format per les persones que van interpretar algun dels seus personatges principals les primeres edicions que es van dur a terme la dècada dels anys 80.  El mateix Ignasi Tomàs va interpretar el paper de l’alcalde Borrego  que s’ho tenia molt cregut i pujat amb una gran xuleria. Anna Vicens va fer de Bato, però amb un accent que recordava a en Cantinflas. Teresa Seseras va interpretar a la vella Soft que semblava sortida de l’època hippy dels anys setanta. Lluis Ribas va interpretar a l’Uriel, Manel Pedreira a Llucifer, Montse Sastre a Sant Gabriel, Mercè Fagès a Sant Miquel i Domingo Cusí a Isaac. Una altre variació que es va poder veure la nit del passat dissabte 7 de gener va ser en el cohort d’àngels i dimonis, que per a l’ocasió va ser mixt, i que l’escena final no va ser la del naixement, si no que va finalitzar amb l’aparició d’un àngel amb un estel lluminós interpretat per Joan Fibla, que va posar punt i final a més d’una hora i mitja de diversió amb aquesta sessió golfa d’Els Pastorets, que va servir per celebrar els 35 anys que fa que es du a terme aquesta obra de teatre a casa nostra i per acomiadar com es mereixia el que ha estat el director del grup durant més de tres dècades i mitja.
A tots ells felicitats i per molts anys!!!!!!!
publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...