16 de gener 2017

El GTP aplega prop de 1.800 espectadors a les representacions d’enguany d’‘Els Pastorets’




Un any més, el Grup del Teatre Principal ha abaixat el teló d’‘Els Pastorets’ el dia de Reis, tal com ja és habitual. Enguany ho fa amb unes molt bones dades totals de públic, espectadors que han omplert el Teatre Principal en les sis representacions tradicionals, compreses entre Sant Esteve i Reis, i amb una sessió extra a mode de doblet, que va tenir lloc el dia 3 de gener en sessió nocturna per tal de donar resposta a la demanda de públic que s’havia quedat sense entrades.

Els darrers anys la resposta per part del públic ha estat constant i sostinguda, amb unes molt bones dades d’espectadors. Fa un parell de temporades, tal com ha passat de nou aquest any, ja es va realitzar un doblet amb una sessió extra per permetre que aquelles persones que s’havien quedat sense entrades poguessin gaudir de l’espectacle.

Les representacions dels Pastorets vallencs van especialment adreçades a un públic familiar, que omple cada Nadal el coliseu de la ciutat. Els pastors protagonistes, en Garrafó i en Fredolic (acompanyats de les pastores Mariana i Sulina), condueixen l’espectacle entre escenes bíbliques i d’altres de còmiques, amb versos i parlaments que ironitzen sobre la política, la societat i la vida local. I tot acompanyat amb música interpretada en directe per una petita orquestrina, que toca les singulars melodies i cançons de l’espectacle. Els Pastorets a Valls també compleixen la funció d’escola teatral, i hi participen una vuitantena de persones a escena.

Publicat per

Per ElVallenc.cat| 11/01/2017

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...