07 de gener 2017

Representació dels Pastorets aquest dissabte 7 de gener a Cornudella de Montsant

Representació dels Pastorets aquest dissabte 7 de gener a Cornudella de Montsant

els Pastorets
Els Pastorets tornen Cornudella de Montsant. Foto: Teatre La Renaixença. – Segle21.cat
El dissabte 7 de gener, Cornudella de Montsant recuperarà, dècades després d’haver-se celebrat, l’escenificació dels Pastorets, el clàssic de Josep Maria Folch i Torres que justament enguany celebra cent anys de vida. Els darrers anys s’havien fet a la vila per aquestes dates actuacions musicals infantils, però no l’obra de Folch i Torres. L’escenificació és obra de Núria Campiña i de Noè Forès a la part musical. Hi prendran part un total de 37 nens i nenes de l’escola doctor Piñol i Aguadé de Cornudella d’entre tres i 11 anys d’edat. Els adults no formen part de l’obra, però s’encarreguen de tota la part tècnica.
Núria Campiña ja havia fet teatre i també va aparèixer a la sèrie de TV3 Estació d’Enllaç. Va participar en el guió de les primeres edicions de la Passió de Reus, i l’estiu passat va dirigir l’obra d’Àngel Guimerà Terra Baixa, que va presentar a Ulldemolins. Al seu torn, Noè Forès, responsable de la part musical dels Pastorets, és professor de música i de coral a Reus i forma part, amb el seu pare, de la Fores Band. Aquests dies representa Els Pastorets pels carrers de Reus. “Vam animar-nos a fer Els Pastorets, i vàrem demanar la col·laboració de l’Ajuntament, que vam obtenir, i el cert és que els nens s’han engrescat tant que no volen marxar dels assajos”, comenta la Núria.
La cita, al teatre La Renaixença el dissabte 7 de gener a les 20,00 hores.
publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...