07 de gener 2009

Lorca reuneix les dames Espert i Sardà



www.elperiodico.cat
31 de desembre de 2008

IMMA FERNÁNDEZ

La cartellera es renova amb esperats títols, com L'inspector, una de les grans apostes del TNC, que arribarà el 4 de febrer a la Sala Gran. Jordi Galceran adapta la comèdia de Nikolai Gogol amb un repartiment encapçalat per Lluís Soler i sota la direcció de Sergi Belbel. La Sala Petita acollirà a partir del 29 d'abril el duel interpretatiu entre Núria Espert i Rosa Maria Sardà a La casa de Bernarda Alba.
Per la seva part, Josep Maria Mestres portarà a escena La casa dels cors trencats, de Bernard Shaw. A l'estiu, visitarà el Teatre Nacional el prestigiós Robert Lepage, acompanyat de la ballarina Sylvie Guillem.
Al Lliure arriba el 7 de gener Días mejores, obra de Richard Dressser que insisteix en la desesperació de la crisi actual. L'home dels coixins, de Martin McDonagh, s'estrenarà el 22 de gener a l'Espai Lliure, mentre que el 20 de gener arribarà a la Sala Fabià Puigserver Mort d'un viatjant.
El Romea programarà del 14 de gener al 8 de febrer Sonata de otoño, adaptació del film de Bergman protagonitzada per Marisa Paredes. La Villarroel ofereix diversos retorns: La revolució i 4 bailes. I per tancar la temporada: Germanes. Mentrestant, el musical La Bella y la Bestia aterrarà al febrer al BTM.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...