06 de gener 2009

Avui dia de Reis a les 7 de la tarda nova representació de “Els Pastorets de Mataró”


Aquesta tarda , diada de Reis a les 7 de la tarda nova representació de “Els Pastorets de Mataró” que en diada tant especial comptaran amb la presencia de SS.MM. els Reis Mags Melcior , Gaspar i Baltasar. Els Reis allarguen la seva estada a Mataró a fi de poder adorar al nen Jesús a l’escena del Naixement i un cop acabada la representació saludaran a tots aquells que puguin al escenari i els obsequiaran amb algun present.
El diumenge dia 2 de gener varem tenir la presencia del Mestre Josep Canals durant anys director musical dels nostres Pastorets i de la Júlia Verdaguer actriu durant molts anys de casa nostra.
També varem tenir gent de Granollers, Calella, Premia de Mar , Les Avellanes , Badalona , Arenys de Munt , Sant Vicenç de Montalt , Vilassar de Mar, Arenys de Mar, Pineda , Barcelona , Banyoles , Mallorca i Mataró

Les localitats per la resta de representacions de “Els Pastorets de Mataró” les podeu adquirir trucant al telèfon 93.790.12.13 cada dia de 5 a 8 de la tarda. I en horari de la taquilla del teatre , els divendres i dissabtes de 8 a 9 del vespre , els diumenges de 2/4 d’1 a les 2 de la tarda i una hora abans de la representació.
Recordeu que en horari de taquilla també es pot trucar al telèfon de la mateixa 93.790.85.02

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...