30 de gener 2009

Més de 3.700 persones ja han vist Els Pastorets de Mataró


foto coral consegal
Ramon Radó

L’espectacle nadalenc celebra aquest diumenge
l’última representació de la temporada

Els Pastorets de Mataró abaixaran el teló definitivament aquest diumenge, dia 1 de febrer, i ho faran amb un gran èxit de públic. Un total de 3.760 persones ja han vist el muntatge, el que significa un 90% d’ocupació de mitjana entre les nou representacions que s’han dut a terme. A més, per al diumenge vinent ja s’han venut pràcticament totes les localitats. Tot apunta, doncs, que aquesta temporada se superaran els 4.000 espectadors.

En les vuit de les nou representacions que s’han fet fins ara, la platea (incloent-hi les llotges) ha registrat un 100% d’ocupació. Pel que fa a l’amfiteatre, en cinc ocasions ha tingut una ocupació superior al 80%.

Entre els assistents a l’espectacle hi ha el president de Convergència i Unió (CiU), Artur Mas; l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron; el president de l’Institut Municipal d’Acció Cultural (IMAC), Sergi Penedès; el conseller delegat d’Urbanisme, Ramon Bassas; el conseller delegat d’Habitatge, Francesc Teixidó; la consellera delegada de Medi Ambient i Sostenibilitat, Quitèria Guirao; el cap del grup municipal de CiU, Joan Mora o el cap del grup municipal del PP, Paulí Mojedano.

A més, actors sorgits del planter de Sala Cabañes com Pep Plaza, Albert Triola o Montse Vellvehí també han assistit com a públic en alguna representació d’Els Pastorets.

D’altra banda, Els Pastorets de Mataró s’han retransmès per l’emissora Maresme Digital TV, que va enregistrar la representació del passat 4 de gener. La temporada vinent, Antoni Blanch continuarà com a director general de l’espectacle.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...