27 de gener 2009

'Aloma' estarà de gira per tot Catalunya fins al mes de maig


www.avui.cat
20 de gener de 2009

Aquest dimarts s'ha presentat a Granollers 'Aloma', l'adaptació musical de Dagoll Dagom de l'obra del mateix nom de Mercè Rodoreda que es podrà veure aquest dissabte a la ciutat

El director, Joan Lluís Bozzo, i una de les protagonistes, Carme Sansa, han explicat que es tracta "d'una visió molt propera i íntima" de l'obra que ja es va poder veure durant gairebé tres mesos al Teatre Nacional de Catalunya (TNC).

A més, han ressaltat que a la representació que es veurà a la capital vallesana estaran acompanyats per una orquestra en directe, un fet que no passarà a totes les altres ciutats. Amb la funció de Granollers, Aloma començarà una gira que la portarà per tot Catalunya fins al mes de maig.

Tal com ha ressaltat Bozzo, a Aloma es retrata la pèrdua de la infantesa, del pas a la maduresa i de l'assumpció del propi destí. Amb aquesta obra, que va revisar en profunditat el 1969, Rodoreda va guanyar el premi Crexells l'any 1937. Està protagonitzada per una noia jove i solitària que s'enamora d'un parent que acaba d'arribar d'Amèrica. Tota la història s'explica a través de dues veus: l'Aloma jove, a qui dona vida Julia Möller, i la madura, que interpreta Carme Sansa.

'Aloma' començarà a Granollers una gira per diversos 17 municipis de Catalunya, com ara Sant Cugat (Vallès Occidental), Amposta (Montsià), Balaguer (Noguera), Reus (Baix Camp), Sabadell (Vallès Occidental) o Barberà (Vallès Occidental).

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...