29 de març 2009

Jo en vull 18 al concurs de teatre amateur de Caldes de Montbui avui a les 6 de la tarda.


El nois i noies del Grup Jonas de l’escola de teatre de la “SaCa” de Sala Cabañes participen avui al concurs de teatre amateur de Caldes de Montbui la veeb del concurs en teniu tots els detalls.

Sinopsis: Jo en vull 18

“Jo en vull 18” és un espectacle musical sobre l’adolescència vista a través dels ulls dels propis adolescents. Sota la premissa que, amb 15 anys, qualsevol petit detall es pot convertir en un problema mundial. L’obra aborda en clau d’humor el dia a dia dels adolescents: la necessitat d’un espai propi, els conflictes amb els pares, l’escola, els amics, les activitats extraescolars, etc. El muntatge segueix una estructura basada en els dies de la setmana: cada dia se centra en un personatge i un aspecte diferent de l’adolescència.

“Jo en vull 18” pretén mostrar la realitat del món adolescent des del seu interior perquè són ells mateixos els qui l’expliquen. Vol compartir i transmetre el resultat de les seves experiències vitals, les seves contradiccions diàries i les seves preocupacions amb els joves i, sobretot, amb aquells que els aguanten.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...