31 de març 2009

La corrupció arriba al teatre de la mà d'Oscar Huéscar i 'El Incorruptible'

www.avui.cat
24 de març de 2009

El Teatre de Sant Andreu (SAT) obre les portes a l'obra 'El Incorruptible', que es podrà veure entre el 26 de març i el 5 d'abril

ACN
Barcelona

El Teatre de Sant Andreu (SAT) obre les portes a l'obra El Incorruptible, que es podrà veure entre el 26 de març i el 5 d'abril. L'obra és una sàtira sobre la classe política, que pretén introduir el públic en un muntatge de ritme àgil, ple d'humor, intel·ligència i ironia, segons el productor i actor Oscar Huéscar, que ha comptat amb la col·laboració d'Hélder Costa, autor i director de l'obra original. El productor assegura que l'obra "és una comèdia de ciència ficció perquè si algú està disposat a corrompre's ho aconsegueix sense problemes".

Aquesta arriscada crítica social i política la protagonitza un home que intenta, a qualsevol preu, ser corrupte per millorar la seva vida i la de la seva família. El personatge pretén aconseguir els seus propòsits imitant el comportament dels seus companys. El corrupte canvia la seva manera de vestir, de menjar i fins i tot decideix acudir a sessions de bruixeria. El director de l'obra, Hélder Costa, confia en l'èxit de la producció perquè creu que "la corrupció està de moda a Espanya".

El treball conjunt de director i productor ha fet possible una adaptació del monòleg original adient a la cultura i societat espanyola. El incorruptible compta amb tres actors que porten tot el pes de l'obra acompanyats de música dels anys vuitanta. El Incorruptible ja s'ha representat amb gran èxit en diferents països com ara Brasil, Argentina, França, Suïssa, Anglaterra i Moçambic, i ara, després de ser representada a Madrid, s'ha instal·lat a Barcelona per començar la seva gira catalana.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...