10 d’abril 2011

La Passió, cita ineludible

Un any més al pati de la Presó

Se sap que a Mataró s’acosta la Setmana Santa quan els Armats escenifiquen la Passió. Es tracta d’una obra allunyada tant de les representacions més convencionals que han fet fama en altres parts del país com de les obres que s’havien fet històricament a Mataró. En un marc que fan especial i propici com és el pati de La Presó, La Passió de Jesús el Crist comença a posar sobre la taula tot el seguit de litúrgies, actes i iniciatives al voltant de la Setmana Santa que com el qui no vol la cosa començarà el dia de Rams, de diumenge en vuit.

La Passió ‘Els últims dies de Jesús’ es pot veure en dues representacions dissabte i en una de diumenge i cal estat atent ja que per molt que l’entrada sigui gratuïta es recomana de reservar localitat perquè l’aforament limitat. En l’obra tradicional del final quaresmal, l’altra gran aportació dels Armats de Mataró a la Setmana Santa s’hi pot veure una altra d’aquelles demostracions que l’amateurisme interpretatiu no està renyit amb la qualitat: una obra més que digna que mereix visita, una cita ineludible.
LA CITA
La Passió
Dissabte 9 d’abril a les 20:30 i 22h
Diumenge 10 d’abril a les 21h
Al Pati de la Presó (Muralla de la Presó, 2. Mataró)
Entrades: Entrada gratuïta.
Reserves al telf: 678.662.321.

publicat per
www.totmataro.cat
8 abril de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...