02 d’abril 2011

Avui i demà darreres representacions de "El Mikado" a Sala Cabanyes



Avui a 2/4 de10 de la nit les persones que encara no hagin vist aquest musical tindran la penúltima oportunitat de poder gaudir de la versió que d'aquesta obra a fet el Marc Molina i que es presenta a Sala Cabanyes.

La versió amb un muntatge sobri però efectista , un vestuari molt colorista i elegant i una interpretació coralment de molt bon nivell a fet gaudir i a rebut elogis de les persones que ja l'han pogut veure.

Laura Martínez firma la direcció musical i Heidi Consegal la coreogràfica , d'una partitura que compte amb la col•laboració de Dagoll Dagom que ha cedit la musica orquestrada per aquestes representacions, la mateixa que es va poder sentir a Barcelona. La companyia també a cedit pentinats i attrezzo cosa que es molt d'agrair.
Avui en dia que moltes companyies amateurs tenen problemes per posar en escena els muntatges que triomfen a tot el mon , cal aplaudir que una companyia catalana com es Dagoll Dagom es posi al costat del teatre amateur català facilitant el muntatge dels seus espectacles sense masses condicions difícils d'assumir.

El Mikado es una opereta còmica composada per Arthur Sullivan Arthur Sullivan Arthur Sullivan i escrita per W. S. Gilbert W. S. Gilbert
Traducció del text al català de Xavier Bru de Sala i adaptació musical per a la versió catalana de Joan Vives

Les entrades per aquesta nit i demà a la tarda a partir de les 8 a la taquilla de Sala Cabanyes i si voleu de 5 a 8 de la tarda us atendran al telèfon al 618 77 30 13

A #Mataró passen coses incíviques.