24 d’abril 2011

El Tricicle torna a Barcelona amb Garrick


L'obra d'homenatge a l'inventor de la risoteràpia arribarà al Poliorama la setmana vinent

El grup Tricicle torna al Teatre Poliorama de Barcelona el proper dia 27 d'abril per oferir l'obra Garrick, un petit homenatge que el grup humorístic va crear en honor a l'inventor de la risoteràpia, David Garrick. Fa més de tres anys que l'espectacle està de gira i ja porta 754 funcions.

A partir del proper dimecres dia 27 d'abril, l'obra dirigida pel Tricicle torna al Poliorama després de tres anys de gira i 581.416 espectadors. Aquesta serà la tercera i última oportunitat del públic barceloní de veure aquesta obra, que es representarà fins al diumenge 19 de juny.

Es tracta d'un homenatge al cèlebre còmic David Garrick, també conegut per ser l'inventor de la risoteràpia en el segle XVIII. En el muntatge s'ofereix també una recopilació dels millors gags dels trenta anys de trajectòria del popular trio, format per Paco Mir, Carles Sans i Joan Gràcia.

publicat per
http://www.lamalla.cat
20 abril de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...