26 d’abril 2011

L'actriu María Isbert mor als 94 anys




Estava hospitalitzada en estat greu des del 17 d'abril per una reagudització dels seus processos crònics

L'actriu Maria Isbert ha mort aquesta nit als 94 anys a l'hospital de Villarrobledo (Albacete), han informat fonts del Servei de Salut de Castella-la Manxa.
La mort de l'actriu, hospitalitzada des del passat dia 17 per una reagudització dels seus processos crònics, s'ha produït poc després de les 20.00 hores d'avui.

La capella ardent es podrà visitar dimarts, a partir de les 11.00 hores al Teatre Circ d'Albacete fins a les 10.00 hores del dimecres.
Posteriorment es procedirà a l'enterrament de l'actriu en el panteó familiar del cementiri de Tarazona, on es troben enterrats alguns familiars de Maria Isbert, entre ells, el seu pare el celèbre actor Pepe Isbert.
L'alcalde de Tarazona de la Mancha (Albacete), Faustino Oltra, localitat d'on era natural l'actriu, ha assenyalat que l'ajuntament celebrarà al matí matí un ple extraordinari per decidir quants dies de dol oficial es declararan.
Maria Isbert, acadèmica d'honor de l'Acadèmia de les Arts i Ciències Cinematogràfiques d'Espanya des de 2008, residia amb un seus fills a El Provencio (Conca).

publicat per
www.lamalla.cat
25 abril de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...