02 d’abril 2011

Trotam Teatre busca l’Scarab al Monumental



El 2 d’abril torna el projecte Butaka amb el segon espectacle de l’any
Scarab és una divertida aventura de teatre gestual
Sota la direcció de Crhistian Atanasiu arriba a Mataró el segon espectacle del projecte Butaka Teatre Jove. Després de poder tastar l’humor del clown Guillem Albà acompanyat de la Always Drinking Marching Band el passat febrer ara és el torn del teatre gestual de la companyia Trotam Teatre. "Scarab" és una autèntica aventura teatral en un espectacle per a totes les edats.
“La llegenda diu que aquell qui tingui l’Scarab aconseguirà dominar el món”. L’acció ens situa a Londres l’any 1943. En plena Segona Guerra Mundial, el professor Stevenson, del Museu Britànic, i en James Hawkins, un lladre professional, reben l’encàrrec de trobar una misteriosa joia que, segons uns antics escrits, hauria estat amagada durant segles a l’interior d’una piràmide egípcia. La piràmide es troba en territori ocupat per les tropes nazis de l’implacable Helmut Shultz, que confia en la col•laboració d’Ahmed Benaïssa, un egiptòleg corrupte nadiu de la zona, que l’ajudarà a avançar-se als anglesos. Segons els escrits, l’Scarab és una peça de valor incalculable i dotada d’uns poders desconeguts.
Abans de l'espectacle tindrà lloc l'estrena del vídeo "Butaka Mataró", de Produccions Deliris, en el qual es descriu què és el projecte butaka i tots els seus passos , així com la gent que hi participa.

Com és habitual en el projecte Butaka, els membres de la companyia Trotam Teatre han realitzat durant la setmana accions teatrals als IES públics de la ciutat per tal d'acostar les arts escèniques als joves.

Fitxa tècnica Scarab
Direcció: Christian Atanasiu
Intèrprets: Jose Pérez, Josep Pla, Albert Requena, Jordi Soriano

Horari: 20:00
Preu: 6 €
Durada aproximada: 65 minuts sense pausa

Punts de venda: a través del servei Telentrada de Catalunya Caixa 902 10 12 12, a qualsevol oficina de Catalunya Caixa, i a les oficines de l’IMAC, de dilluns a divendres de 10 a 14h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h o a la taquilla des d’una hora abans de l’inici de la funció.

publicat per
www.mataro.cat

A #Mataró passen coses incíviques.