24 de març 2012

Ecce Homo el proper dissabte 31 de març a les 21 hores presento al teatre de La Coral La Badalonense de Badalona


La Company

ia Teatral PROJECTE IXTHYS presenta l’obra "ecce homo", original d’Albert López Vivancos. Un monòleg que aporta una visió històrica de la Pasqua de Jesús de Nazaret . Més enllà de les connotacions religioses o espirituals que puguin sorgir de la interpretació personal de cada espectador, “ecce homo” pretén donar un punt de vista diferent al que estem habituats d’uns fets històrics que han marcat el rumb de la humanitat, amb un vocabulari senzill i proper i que s’allunya de sentimentalismes i auto compassió.

SINOPSI:

Roma, any 40 després de Crist. Marcus Livius Caecus, tribú del Cesar, vol deixar constància dels seus viatges per l'Imperi Romà. Per a això contracta a un escriva que s'ocuparà d'anar escrivint tot el que ell li va relatant en el temps lliure que li deixen les seves obligacions com a oficial de l’exèrcit. En aquesta ocasió explica el seu pas per Palestina on va ser testimoni de l'arrest, tortures i crucifixió de Jesús. Fa el seu relat des de la indiferència i la normalitat d'algú aliè a tot el que envoltava a aquell presoner anònim per a ell.

Escrit i interpretat per Albert López Vivancos.

Lloc: Teatre de la Coral La Badalonense
Carrer Sant Anastasi, 14 de Badalona
Dia: 31 de març de 2012 a les 21 hores

Preu de l'entrada: 8 euros

Venda d'entrades a taquilla el mateix dia de la representació o reservant al mail: info@projecteixthys.com

SOBRE LA COMPANYIA:

Projecte Ixthys és una companyia de teatre nascuda a Badalona l'any 2008 amb l'objectiu de crear i investigar en el camp teatral a la recerca de nous vocabularis d'expressió. Aquestes inquietuds de recerca fan que la companyia busqui col•laboracions per produir espectacles amb d'altres formacions artístiques, ja sigui companyies teatrals, formacions musicals o de dansa.

Així mateix compta amb una secció que ofereix espectacles educatius per diferents àrees del currículum escolar dirigits a tots els cicles educatius: infantil, primària, secundària i batxillerat.

L’especialització de la companyia en aquest camp educatiu s’enfoca principalment a l’àrea de religió i la d’educació per la ciutadania. El nostre objectiu oferir una nova eina a escoles, parròquies, grups de fe, etc, amb l'objectiu de donar suport el seu treball educatiu a través d'una activitat, la teatral, que facilita el desenvolupament de capacitats com la crítica i l'autocrítica, la creativitat, l'espontaneïtat o la improvisació. Així mateix pretén fer una lectura actual del fet religiós i dels valors humans.

Més informació: www.projecteixthys.com

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...