22 de març 2012

La Coordinadora de Fires d’Arts Escèniques de l’Estat estrena web

La Coordinadora de Fires d’Arts Escèniques de l’Estat espanyol (COFAE), de la qual n'és membre la Fira Mediterrània de Manresa, estrena nou web, www.cofae.net. La nova plataforma digital ha estat dissenyada per l’empresa Perfórnika, i presenta un disseny i una tecnologia moderns, àgils i pràctics, que permeten que cadascuna de les quinze fires que formen part de COFAE puguin actualitzar les dades relacionades amb la seva activitat. Aquests canvis fan que els continguts del web de COFAE siguin fàcilment adaptables a les darreres novetats i esdevingui una eina útil per als professionals del sector durant tot l’any.

Al nou web de COFAE es pot trobar informació detallada de totes les fires que en formen part, així com una galeria de fotos i vídeos de cadascun dels certàmens. El web també inclou diferents eines de gran utilitat a nivell professional. Per exemple, l’apartat de notícies d’actualitat, amb totes les novetats relacionades amb els membres de la Coordinadora i del sector. També destaca l’apartat d’Estrenes, obert a tots els grups, companyies, promotors, distribuïdors, sales... que podran informar amb detall de les seves properes estrenes. El web, que està connectat a les xarxes socials 2.0, també ofereix la possibilitat a l’usuari de subscriure’s als butlletins de la Coordinadora, o als de la fira que l’interessi en concret. Finalment, inclou un pràctic calendari on és fàcil consultar la celebració de les diferents fires de COFAE. Tota la informació inclosa al web es pot consultar en dos idiomes, castellà i anglès.

El nou web està subvencionat per l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música del Ministeri d’Educació, Cultura i Esport, i es va presentar oficialment en la darrera edició de FETEN, Fira Europea d’Arts Escèniques per a Nens i Nenes a Gijón (Astúries), el proppassat mes de febrer. Aprofitant la presentació del web, FETEN va acollir una sessió formativa sobre el funcionament del web adreçada a totes les fires de COFAE.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...