24 de març 2012

Últims preparatius de La Passió “Últims dies de Jesús”



Els Armats de Mataró ultimen detalls per La Passió “Últims dies de Jesús”, el proper cap de setmana serà la primera cita al Pati de la Presó. En aquesta edició els mataronins celebren el seu 30è aniversari i ho fan fent balanç de tots aquests anys i recordant els diferents indrets on han actuat. Amadeu Llinàs, portaveu dels Armats de Mataró, explica que estan molt satisfets amb els resultats obtinguts els passats anys i encaren amb molta il•lusió les properes representacions.
Llinàs explica que l’actuació té una durada d’una hora i que tota la història està ben comprimida per fer passar als espectadors una bona estona. D’altra banda, afirma que el pati de la presó és de dimensions reduïdes i que preferirien disposar d’un espai més gran. Encara que des de l’entitat estan satisfets amb el toc especial que dóna aquest espai.
Els Armats de Mataró estan acabant de preparar tots els detalls per les actuacions del proper cap de setmana. El president de l’entitat, Jordi Llinàs, afirma que aquesta tarda comprovaran la il•luminació i decidiran els detalls que formaran part de l’escenografia.

publicat per
Alba Garcia
http://www.mataroradio.cat
20 de març de 2012

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...