22 de març 2012

S’obre la temporada 2012 de “La Passió de Cervera”



El proper diumenge 11 de març s'obre oficialment la temporada corresponent a l'any 2012 de la coneguda “Passió de Cervera”, una representació que cal recordar va ser declarada Tresor del Patrimoni Immaterial de Catalunya i Andorra, i que des de fa més de cinc-cents anys es representa a la capital de la Segarra. Hi participen més de tres-centes persones entre actors i tècnics en el Gran Teatre de la Passió, amb una boca d'escenari de quaranta metres.

Els dies de representació són els següents: dies 11, 18 i 25 de març, en llengua castellana; i els dies 6, 15 i 22 d'abril, en la versió de llengua catalana. L'horari és de 10 del matí a 2 del migdia, amb un descans de 25 minuts. El dia 6 d'abril, Divendres Sant, es farà una única sessió de 4 de la tarda a 8 del vespre. Totes les representacions començaran amb la màxima puntualitat. Els preus de les entrades són de 22€ els adults i 11€ els nens.

Per a més informació, venda i reserva de localitats es pot trucar al tel. 608701012.
També es pot visitar la pàgina www.lapassiodecervera.com

publicat per
Josep Castellà
http://www.flama.info
9 de març de 2012

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...