25 de març 2012

Els Armats representen la 30ª edició de la Passió al pati de La Presó



Els 'Soldats de pau' mataronins estan d'aniversari i representen l'obra en tres sessions aquest cap de setmana

S’apropa la Setmana Santa, el moment de l’any de màxima esplendor per als Armats de Mataró. Aquest 2012, però, no serà un any més, ja que es compleixen diverses efemèrides per als ‘Soldats de pau’ de la ciutat. Celebren el desè aniversari del seu nomenament com a Patrimoni Cultural de la Ciutat, i la trentena edició de La Passió. Un espectacle que tornaran a representar aquest cap de setmana al Pati de la Presó. Ho faran en tres sessions: el dissabte dia 24, a les 20.30 i a les 22:00, i l’endemà diumenge a les 21.00h. El muntatge estarà dirigit un any més per Jordi Llinàs, amb la col•laboració de prop d’una quarantena d’actors i actrius dels Armats. Plegats interpretaran quadres com el Sant Sopar, l’hort de Getsemaní, la Desesperació de Judes, el Calvari, el Davallament i el final amb la Resurrecció de Jesús.

La Passió inicia els actes de Setmana Santa a Mataró, que durant aquest cap de setmana viuran la seva primera processó, la de la Coronació de la Verge de la Soledat. Està organitzada per la Germandad Nuestra Senyora de la Soledad, i celebra el seu XXVè aniversari.

publicat per
www.capgros.com
23 de març de 2012
fotos Santi Flores

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...