dijous, 10 d’agost de 2017

El Maldà reposa ‘Per si no ens tornem a veure’Va ser una de les sorpreses agradables de la programació teatral de la primavera, i ara torna als escenaris aquesta divertida comèdia musical

Per si no ens tornem a veure es va estrenar el passat mes de maig al Teatre Maldà i, sota la premissa de ser un musical d’amor i aparences –o sigui, una comèdia romàntica amb embolics argumentals–, va ser un èxit entre el públic fidel. Amb llibret i lletres d’Alícia Serrat, amb música creada per Marc Sambola, la seva composició era minimalista –només tres veus, 70 minuts d’obra–, però el resultat era extraordinari. Ara, durant un temps limitat, les funcions tornen al Maldà a partir del 7 d’agost, i durant tot el mes, amb només deu funcions úniques. No la deixis escapar.

Per si no ens tornem a veure és una història de prínceps i princeses que no ho volen ser, o si més no que es neguen a casar-se amb aquella persona que els ha estat designada per ordre patern. És també una història d'aparences i de disfresses, ja que tant l'un com l'altra decideixen escapar, canviar d'identitat i descobrir món. I és, en fi, una història sobre el destí, o sobre la llei de Murphy, perquè finalment, i encara que ho vulguin evitar, de qui s'enamoraran és de la persona amb qui no es volien casar.

Trobaràs més informació al web del Maldà, on també podràs reservar les teves entrades.

Publicat per


ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: