dimarts, 15 d’agost de 2017

Titelles als Pavellons GüellUn espectacle didàctic per conèixer l’arquitecte Puig i Cadafalch a dins dels Pavellons Güell

A partir del diumenge 13 d’agost i fins al 10 de setembre, als Pavellons Güell, d’Antoni Gaudí, s’hi representarà cada diumenge Petjades d’en Puig i Cadafalch, un espectacle de titelles dedicat a l’arquitecte modernista amb motiu de la commemoració de l’Any Puig i Cadafalch. Puig i Cadafalch fou arquitecte modernista, urbanista, restaurador i historiador de l’art, a més de polític durant el període 1917-1922 com a president de la Mancomunitat. Entre les seves obres destaquen la Casa Amatller i la Casa de les Punxes.

A banda de veure aquest espectacle didàctic, que té una durada de vint minuts, els visitants podran gaudir de l’obra modernista dels Pavellons Güell i d’una visita guiada al recinte.

Els Pavellons Güell són una sèrie d'edificacions situades al barri de Pedralbes, que l’arquitecte modernista Antoni Gaudí va construir entre els anys 1884 i 1887, per encàrrec del comte Eusebi Güell. El comte havia conegut l’obra de Gaudí a l’Exposició Universal de París, el 1878, i des de llavors li va fer un gran nombre d’encàrrecs. A part dels Pavellons Güell, li va encarregar el Palau Güell, el Park Güell i la Cripta de la Colònia Güell, a Santa Coloma de Cervelló.

Publicat per

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: