17 d’agost 2017

Misteri, música i comèdia en la nova programació de Microteatre Barcelona



Amb el lema "Por diversión", Microteatre Barcelona presenta, del 10 d'agost al 3 de setembre, una nova programació amb vuit muntatges teatrals breus que aposten per gèneres tan diversos com el musical, la comèdia o el misteri.

És una nova oportunitat per conéixer Microteatre Barcelona, una sala de l'Eixample que s'ha especialitzat en les formes més curtetes de la creació escènica. Munten peces teatrals de quinze minuts com a màxim, per a quinze espectadors com a molt i en espais d'uns quinze metres quadrats.

Periòdicament renoven els diversos muntatges que representen a la sala i que sempre giren en torn d'una temàtica comuna. Aquest cop, sota el lema "Por diversión" podreu veure de tot i més. Per exemple, una comèdia plena de suspens sobre dos germans que tenen caràcters molt diferents però que s'acaben posant d'acord per a una mateixa missió: carregar-se la família!

És Assassins Improvisats (a la imatge. foto: Guillem Medina), una obra d'un dramaturg emergent que es diu Joaquim Bundó que interpreten, en català i per a tots els públics, Adrià Triviño i Nicolás Queraltó.

No és l'única proposta de la tarda a Microteatre Barcelona, on també podreu veure més obres de misteri com la comèdia d'Ernest Ollero No Exit, on descobrireu la raó que ha portat dos homes a citar-se en un lavabo públic; la comèdia dedicada als somiadors Sueños a la carta o una comèdia escrita i dirigida per Yashmin Zamani i Martín Puñal, Infectados, on el virus de la grip converteix la vida dels malalts... en un musical!

Si preferiu passar-vos pel Microteatre Barcelona al vespre, trobareu quatre propostes més igualment breus: des de la comèdia d'Eduardo Viladés Palomitas, que arrenca en un cinema de barri; a la comèdia L'entrenament, de Laura Pons; la peça de misteri de Rafael Pleguezuelos Dos vinos, por favor; o el retrobament entre dues amigues de l'institut quinze anys després a Ellas, de Marta Fons.

Si voleu saber més sobre les noves propostes que acaba d'estrenar el Microteatre Barcelona, consulteu el web de la sala.

Publicat per

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...