divendres, 18 d’agost de 2017

Sang i investigacions al Teatre Gaudí'Sota la catifa' és una obra de Jordi Calafí i Alexis Garcia dirigida per Òscar Molina.

Fins al 17 de setembre l'escenari del Teatre Gaudí estarà ocupat per una història de taques de sang i investigacions per aclarir què pot haver passat... Un espectacle ideal per als amants de les històries detectivesques. Porta la signatura de Jordi Calafí i Alexis Garcia, i el títol de Sota la catifa. Per què aquest títol? Els autors juguen amb el concepte que hi ha la tradició que sota la catifa és sovint on s'amaga molta porqueria, i també perquè és sota aquest objecte on els detectius troben unes taques de sang. En el decurs de l'obra, que compta amb la direcció d'Òscar Molina, els personatges no només es van acostant a la resolució del cas, sinó que també van sortint a la llum aspectes foscos que tenien amagats, segurament sota una catifa...

Els actors que donen vida al muntatge són Jordi Cadellans, Ramon Godino, Óscar Jarque i Raül Tortosa. L'acció se situa en un hotel luxós: tres detectius van a l'habitació del degà de detectius de Catalunya per anar-lo a buscar, ja que havia de fer el discurs inaugural d'un congrés i fa una hora que l'esperen. Però troben l'estança regirada de dalt a baix, ni rastre de la persona que l'ocupa, i rastres de sang amagats sota una estora estranya.

L'espectacle compta també amb la composició musical de Malacara & Wilson Band, que alguns dies (consulteu la cartellera) ofereixen també un petit concert abans de la funció.

Publicat per

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: