divendres, 11 d’agost de 2017

La recerca de l’amor segons el rei del musicalS’estrena al Versus Teatre ‘Tell me on a Sunday’, una peça d’un sol acte del prestigiós compositor Andrew Lloyd Webber, adaptada al català

Andrew Lloyd Webber és, probablement, el compositor de musicals més cèlebre de les últimes dècades, i un dels autors més reconeguts del món. Si no et sona el seu nom, la seva obra et sonarà segur: la música de grans èxits de Broadway com Cats, Evita o Jesus Christ Superstar és seva, són obres que fa anys que no abandonen la cartellera, i acumula fans per tot arreu. Però dins de la producció de Lloyd Webber hi ha unes quantes obres de menor repercussió, encara que no de menor qualitat, que no són tan fàcils de veure representades als teatres. Una en particular és Tell me on a Sunday, una peça breu, amb només un acte, que tracta sobre una noia que persegueix els seus somnis a Nova York i acaba trobant l’amor, i que ara es podrà veure, adaptada al català, al Versus Teatre.

Aquesta versió de Tell me on a Sunday estarà cantada per Lu Fabrés, dirigida per Joan Comaposada (música) i Ferran Guiu (escena), i amb les lletres traduïdes. En realitat és un musical de cambra, que no necessita gaires coses més enllà d’una petita banda, una cantant solista i, això sí que és essencial, moltes ganes de fer teva la història de la protagonista i acompanyar-la en el seu viatge, que només dura seixanta minuts, però que et resultaran molt intensos.

Trobaràs més informació sobre aquesta producció de Tell me on a Sunday al web del Versus Teatre, on també podràs fer la teva reserva d’entrades.

Publicat per


ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: