28 d’agost 2017

L’Auditori de Pineda programa ‘Art’, l’èxit català de la temporada



L’obra de Yasmina Reza trepitja fort l’escenari amb un trio d’excepció: Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva


La programació de tardor de l’Auditori de Pineda apuja el llistó presentant en el municipi un dels èxits més aplaudits de la temporada: Art, de Yasmina Reza. La comèdia, estrenada l’octubre de l’any passat al Teatre Goya i que tornarà a la cartellera l’abril del 2018, posa cara a cara tres dels actors catalans amb més projecció: Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva. La peça es podrà veure a Pineda el 9 de desembre. Prèviament, la programació estable, amb una marcada voluntat d’atreure públics ben diversos, s’estrenarà el 8 d’octubre amb la primera projecció de cinema comercial: Pirates del Carib 5. La secció de pel·lícules es completa amb Cars 3, el 5 de novembre, i La Bella i la Bèstia, el 3 de desembre.

La proposta teatral de l’Auditori fins a finals d’any la integren La nena dels pardals, un espectacle per a públic familiar, prevista pel 15 d’octubre; Paradise, el 12 de novembre, i Aladdin #the pop musical, el 17 de desembre. Finalment, la part musical del cartell d’espectacles de Pineda la integren el concert del Cor L’Aixa A la flor del teu jardí, el 21 d’octubre; BlueLounge Quartet, el 18 de novembre, i el tradicional Concert de Nadal (gratuït), el 23 de desembre, a càrrec de l’Orquestra de Cambra de l’Empordà (OCE)

Publicat per
Pere Arquillué i Francesc Orella, en un moment de l’obra ‘Art’, que es podrà veure a l’Auditori de Pineda Foto: Q. PUIG.
TERESA MÁRQUEZ - PINEDA DE MAR

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...